x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Marea Britanie / Casa ca-n Star Trek

Marea Britanie / Casa ca-n Star Trek

08 Feb 2006   •   00:00

8 februarie 2006

Marea Britanie - Casa ca-n Star Trek


Un admirator inrait al filmului "Star Trek" a cheltuit 12.000 de lire sterline pentru a-si transforma casa in nava spatiala SS Enterprise. Apartamentul lui Tony Alleyne (foto) din Hinckley (Marea Britanie) are pereti matritati, lumini albastre si un model identic al camerei de teleportare din serialul preferat. De asemenea, din nava nu putea lipsi pupitrul de comanda, iar ferestrele au fost transformate in hublouri. "Sunt mandru de ceea ce am creat, dar este un dezastru financiar", a declarat Alleyne dupa ce a acumulat datorii imense. Englezul spera acum sa recupereze pagubele, punand spre vanzare apartamentul pe site-ul eBay pentru suma de 2 milioane de dolari.

Intentie - Michael ar putea canta rugaciuni


Starul pop Michael Jackson ar putea pune pe muzica unele dintre rugaciunile scrise de fostul papa, Ioan Paul al II-lea, a anuntat directorul companiei muzicale care se ocupa de proiect, citat de Reuters. Parintele Giuseppe Moscati de la Edizioni Musicali Terzo Millennio, firma specializata in muzica bisericeasca si care organizeaza evenimente muzicale la Vatican, a anuntat ca organizatia pe care o conduce are drepturile asupra a 24 din rugaciunile lui Ioan Paul al II-lea. El a precizat ca intentioneaza sa contacteze un grup de artisti internationali pentru a le pune pe muzica. "Am fost contactati de apropiati ai lui Michael Jackson care si-au exprimat interesul si am luat in considerare propunerea", a spus Moscati.

Concurs - Casatorie prin radio


Doi britanici s-au casatorit la Birmingham, la cateva secunde dupa ce s-au intalnit pentru prima data, in cadrul unui joc organizat de un post de radio, provocand furia reprezentantilor clerului britanic, informeaza AFP. Craig Cooper (30 de ani) a cunoscut-o pe aleasa lui, Rebecca Duffy (28 de ani), cu cateva secunde inainte de ceremonie. Cei doi "indragostitI" nu isi vorbisera pana atunci decat cateva minute, in cadrul unei emisiuni difuzate vineri. Cuplul a castigat o casa, o masina pentru un an si o luna de miere cu toate costurile asigurate. Jocul, denumit "Doi straini, o nunta", a mai fost organizat in 1999, de catre postul de radio BRMB. Cei doi soti au divortat dupa trei luni, dupa ce au profitat, totusi, de o luna de miere in Bahamas.

Vicios - 10 tigari pe zi pentru un caine


Un austriac, proprietar al unui caine de 22 de ani, sustine ca secretul vitalitatii patrupedului sau il reprezinta... tigarile. Wolfgang Treitler, din Graz, a dezvaluit ca, de mai bine de 10 ani, cainele, General Edi, nu rezista fara 10 tigari pe zi. "Noi am adoptat cainele acum 17 ani. Atunci am observat ca mananca tigari si scuipa filtrul. In medie, mananca aproximativ 10 tigari pe zi. Dintii lui sunt in regula si are o conditie fizica de catelus, desi a implinit recent 22 de ani", a declarat stapanul.

Schimbare - Diddy a ramas fara "P"


Rapperul Sean Combs a facut-o din nou. Dupa ce a fost, pe rand, Puff Daddy, Puffy si P Diddy, el s-a gandit ca "P"-ul ii innebuneste pe fani. Drept pentru care a renuntat la initiala. "In timpul concertelor jumatate din public striga «P Diddy», iar restul «Diddy». Era o situatie confuza", a explicat rapperul.

Rubrica realizata de Adriana V. Paduraru
×
Subiecte în articol: antimonden