x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Maruta va creste din nou in TVR

Maruta va creste din nou in TVR

de Dana Andronie    |    21 Feb 2006   •   00:00

TVR a pus din nou mana pe Maruta. "Taticul" Tonomatului DP2 a fost chemat acasa.

Desi mai multe posturi i-au dat tarcoale lui Catalin Maruta, tot televiziunea unde acesta s-a consacrat l-a adjudecat. Conducerea TVR i-a propus, imediat dupa "divortul" de Realitatea, sa prezinte Eurovisionul, alaturi de Luminita Anghel. Fiind un eveniment exact pe felia lui, Maruta a acceptat oferta.
Pentru promptitudinea sa, TVR s-a gandit sa-i mai acorde si un bonus: sa fie de Martisor partenerul Andreei Marin pentru "Cei mai iubiti romani".
Trecand peste aceste gratificatii oferite de TVR, ne intrebam ce loc i s-a rezervat lui Maruta in grila. Sa i se redea "copilul" DP2 care, de cand cu Stefan Lungu, a devenit putin retardat? Probabil ca "taticul" abia asteapta sa-si creasca din nou, sanatos Tonomatul DP2. In acelasi timp, nu este exclus ca Maruta sa aiba o emisiune de divertisment pe canalul 1, pe acelasi tronson orar cu Teo. Poate se gaseste cineva sa doboare axioma conform careia gospodinele se uita doar la telenovele si la Teo!

AMINTIRI
"De mai multe ori pe parcursul lunii iulie, posturile de televiziune din Romania s-au vazut infrante de Catalin Maruta in lupta audientelor pe intervalul de emisie al emisiunii «Tonomatul DP2»"
Site-ul TVR

ISTORIE
Tonomatul DP2 este una dintre cele mai "longevive" emisiuni tv. In cele peste 600 de editii a devenit un adevarat brand al postului TVR2. Si acum, pe site-ul TVR-ului mai exista un loc rezervat performantelor lui Maruta de asta vara cu al lui Tonomat. "Valorile cotei de piata inregistrate de Catalin arata valori medii importante, cu varfuri de audienta care depasesc 20% si care au ajuns (marti 26 iulie) la valoarea record de 34,8% (adica in acel moment mai mult de o treime dintre telespectatorii targetului comercial urmareau TVR2)", se specifica pe site.

×
Subiecte în articol: antimonden maruta