x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mirica, amant de secol al XVIII-lea

Mirica, amant de secol al XVIII-lea

de Dana Andronie    |    17 Oct 2005   •   00:00
Mirica, amant de secol al XVIII-lea

Claudiu Mirica s-a machiat trei ore, si-a pus o peruca si a devenit amantul unei doamne foarte... respectabile din anul 1765.

Greu de crezut ca un cantaret poate sa devina un actor grabit care spune replica si-apoi pleaca zambind! Tineti-va bine: Claudiu Mirica a intrat in rolul de amant pentru marile ecrane! "Sweeney Todd" (primul film, sa speram ca nu si ultimul) este o productie BBC, realizata in Studiourile MediaPro din Buftea. Mirica a devenit astfel amantul doamnei Lovett, jucata de actrita britanica Essie Davis, cunoscuta din "Matrix Reloaded".

MESERIE. "Actorul" a renuntat la podoaba sa capilara, pentru a intra mai bine in pielea amantului de secol al XVIII-lea. Cum actiunea se petrece in anul 1765, Claudiu a purtat o peruca si a stat pe masa de operatie (adica, de machiaj) mai mult de trei ore.

Cantaretul a obtinut rolul in urma unui casting organizat acum doua luni, iar regizorul filmului, David Moore, i-a sugerat chiar sa ia in serios meseria de actor. "Mi-a propus sa particip, anul urmator, la o preselectie pentru un rol intr-un muzical britanic. Este o mare realizare pentru mine!", ne-a declarat Claudiu. Din distributie fac parte si nume sonore ale filmului britanic, iar protagonistul este Ray Winstone (interpretul lui Sweeney Todd, celebrul barbier care-si omoara clientii), nominalizat de doua ori la Premiile Bafta.

×
Subiecte în articol: antimonden