x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Miss la 35 de ani si cu patru copii

Miss la 35 de ani si cu patru copii

03 Noi 2005   •   00:00

Jayne Taylor, o femeie de 35 de ani si mama a patru copii, s-a inscris la concursul de frumusete al Marii Britanii. Acest lucru este posibil dupa abolirea regulei potrivit careia nu se puteau inscrie decat domnisoarele cu varsta maxima de 24 de ani.

Sex cu vanatai


Actrita Jennifer Aniston a declarat ca scenele de sex din ultima sa pelicula "Derailed", in care joaca alaturi de Clive Owen, au umplut-o de vanatai. "M-am ales cu niste vanatai zdravene pe picioare. Insa adrenalina din timpul filmarilor nu m-a lasat sa simt vreo durere", a declarat fosta doamna Pitt, citata de cotidianul The Sun.


Ziua Tuturor Sfintilor


Doi scheleti uriasi au "pazit" Piata Zocalo din centrul capitalei Mexicului cu prilejul Zilei Tuturor Sfintilor, sarbatorita la 2 noiembrie.

Vot - Jessica Simpson are cei mai frumosi sani


Actrita si cantareata Jessica Simpson a fost votata vedeta cu cei mai frumosi sani de la Hollywood. Simpson a iesit pe primul loc intr-un top realizat de revista In Touch. In clasament sunt incluse si Carmen Electra, Mariah Carey si Halle Berry. "Cu o pereche de sani perfecti, Jessica stabileste modelul-standard pentru vedetele de la Hollywood", sustin redactorii revistei In Touch.

Marea Britanie - Miss la 35 de ani si cu patru copii


Jayne Taylor, o femeie in varsta de 35 de ani si mama a patru copii, s-a inscris la concursul de frumusete al Marii Britanii. Acest lucru este posibil dupa ce organizatorii au abolit regula potrivit careia nu se puteau inscrie decat domnisoarele cu varsta maxima de 24 de ani. "Sunt bucuroasa ca ni s-a oferit aceasta sansa. Femeile sunt frumoase chiar daca au depasit 30 de ani", a declarat Jayne.

Inventie - Perete cu sani falsi


Un designer olandez vine in ajutorul barbatilor care doresc sa le cumpere iubitelor sutiene. Pentru reprezentantii sexului tare ce nu stiu marimea bustului partenerelor, inventatoarea Wendy Rameckers a realizat un perete cu sani falsi. Astfel clientii magazinelor de lenjerie intima vor putea sa-si dea seama ce sutien li s-ar potrivi femeilor din viata lor. "Multi barbati raspund: «Cam cum are dansa» atunci cand sunt intrebati ce marime de sutien doresc. Asa ca acum au un perete intreg la dispozitie pentru a proba accesoriul vestimentar", a declarat cotidianului Het Nieuwsblad inventatoarea.

Licitatie - Dintele lui Napoleon, vandut in Anglia


Un dinte care i-a fost extras lui Napoleon in anul 1817 va fi scos la licitatie in Anglia, specialistii estimand ca ar putea obtine suma de 12.000 de euro. Barry O’Meara, care a fost medicul fostului imparat francez, pe vremea cand acesta era detinut pe Insula Sfanta Elena, i-a extras acestuia caninul superior drept. Multi ani mai tarziu, i l-a dat generalului Maceroni. Proprietarul actual l-a achizitionat in anul 1956. Dintele va fi pus in vanzare la o licitatie la 10 noiembrie, la Wiltshire.

Descoperire - A gasit rochia purtata la balul de absolvire


Marlene Wyatt din Yellville (SUA) a fost uimita sa descopere intr-un magazin second-hand rochia pe care a purtat-o, in urma cu 33 de ani, la balul de absolvire a liceului. Femeia intentiona sa cumpere un costum pentru Halloween, cand a zarit pe un umeras tinuta pe care a cusut-o cu propriile maini in adolescenta. Proprietara magazinului nu-si aminteste de unde a achizitionat rochia inscrisa in inventar la categoria "Retro".

Relaxare - Lil’ Kim scrie cantece in inchisoare


Cantareata hip-hop Lil’ Kim, pe numele ei adevarat Kimberly Jones, isi petrece timpul in inchisoare scriind noi cantece. "Colegele" starului au declarat pentru ziarul New York Post ca dupa sase saptamani in inchisoare Kimberly Jones are deja destul material pentru a inregistra cateva CD-uri noi atunci cand va fi eliberata, anul viitor. Lil’ Kim a inceput sa-si ispaseasca pedeapsa de un an si o zi de inchisoare in luna septembrie. Ea a fost condamnata pentru sperjur si tentativa de obstructionare a justitiei, pedeapsa primita dupa ce a mintit politia in privinta unui incident armat in care au fost implicati membri ai anturajului sau.

Rubrica realizata de Adriana V. Paduraru
×
Subiecte în articol: antimonden