x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Natalie vine la Cerb

Natalie vine la Cerb

de Catalina Iancu    |    05 Sep 2005   •   00:00
Natalie vine la Cerb

Una dintre cele mai iubite interprete de muzica pop va canta in seara de Gala a Cerbului de Aur. Este vorba despre frumoasa australianca Natalie Imbruglia. Solista a acceptat sa sustina un concert de 70 de minute pe scena din Piata Sfatului.

La data de 23 septembrie, Imbruglia va canta la Brasov. Recitalul va incepe la ora 22:30 si va fi transmis, ca de altfel tot festivalul, live, pe TVR 1. Artista va sosi in Romania, cel mai probabil la 22 septembrie.

ECHIPAMENTE DE O TONA. Cantareata a solicitat un program de repetitii in ziua concertului. Nu a optat inca pentru hotelul in care va fi cazata. In schimb, staff-ul vedetei a cerut fotografii cu locatiile posibile si, de asemenea, imagini din editiile trecute ale Cerbului, pentru a vedea piata, tipul de scena si stilul de decor ale festivalului. "Riderul tehnic nu este iesit din comun. Totusi va trebui sa aducem din afara anumite echipamente pe langa cele aduse de trupa sa. Oricum, echipamentele aduse de tehnicienii Nataliei se ridica la aproape o tona", a declarat Irina Radu, directorul manifestarii. "Concertul din Romania a fost acceptat pentru ca suntem considerati o piata noua si interesanta. O conditie a acceptarii ofertei TVR a fost precizarea numelui noului album in toate materialele video si audio - «Counting Down The Days». De asemenea, ne-au fost solicitate informatii si date despre ceilalti artisti prezenti in festival", a mai precizat Irina Radu.

SEARA BASARABEANA. Daca in prima seara de festival isi incheie turneul european Joe Cocker, cea de-a doua seara va fi una basarabeana, la care sunt invitati cei mai buni artisti din Republica Moldova. Dupa Gala, in care vor evolua Slang si Analia Selis, urmeaza recitalul Nataliei Imbruglia. Artista este prezenta in topurile de specialitate si cu noul album, lansat in aprilie 2005, apreciat deja pe piata romaneasca. Naty va interpreta la Brasov nu numai piese deja cunoscute de public, ci si pe cele de pe ultimul album, inclusiv Shiver - care s-a plasat pe locul 8 in topurile internationale.

NOMINALIZARI LA GRAMMY
Natalie Imbruglia s-a nascut in Australia, la 4 februarie 1975. A parasit destul de repede micul orasel de langa Sydney, pentru a urma cursuri de balet si de actorie. A devenit cunoscuta mai intai ca actrita de sitcom si film, aparand in productii ca "Johnny English" sau "Neighbours". Una dintre primele piese cu care s-a remarcat a fost "Left Of the Middle", care da si titlul albumului din 1997. Urmeaza recunoasterea deplina a talentului sau cu albumul "White Lilies Island", in 2001. A adunat in timp premii la MTV Music Awards, Australian Record Industry Awards, MTV Video-Europe, Billboard Music Awards si trei nominalizari la Premiile Grammy.

×
Subiecte în articol: antimonden