x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nici Laura Stone nu stie de ce e celebra

Nici Laura Stone nu stie de ce e celebra

de Dana Andronie    |    21 Oct 2005   •   00:00
Nici Laura Stone nu stie de ce e celebra

A gasit drumul inapoi spre casa, avand mare nevoie sa-si incarce bateriile. Sta doar zece zile, timp suficient de relaxare. Si-a lasat iubitul conte la Milano pentru a fi in sanul familiei.

Stone spune ca mai are inca radacini in Romania, "iar daca viata si destinul a vrut sa fiu mai cunoscuta in strainatate decat in tara mea asta nu este vina nimanui. Dar nu ma plang nici aici. Lumea si, in special, copiii ma opresc pe strada, vor sa faca fotografii, imi cer autografe, iar fetele ma intreaba de Eduardo Costa. Am mai multe emotii in fata tinerilor si ma intreb de unde ma stiu, deoarece apar destul de rar la tv".

DEVIERE. Laura a ajuns la romani si pentru ca turneul de lansare al ultimului album de 80.000 de euro s-a tot amanat din cauza uraganelor din America Centrala. "Daca vremea in Mexic nu va fi de partea noastra, probabil ca voi incepe, in curand, seria concertelor cu America de Sud, America de Nord, Canada si Europa", spune increzatoare artista care face echipa cu Quimi Portet (cel mai cunoscut cantaret de muzica catalana), cu Antonio Fidel (fostul basist al Tinei Turner) si cu Jorge Perez (sunetistul lui Brian Adams si al lui Eric Clapton).

IN NEGOCIERI. Dupa atatia ani de munca in lumea artistica (si nu sunt putini, 15 la numar), Laurei nu i-ar displacea deloc sa ajunga cu o piesa pe un loc fruntas in topurile internationale. Daca in muzica a decoperit ca are ceva de zis (sau de cantat), am intrebat-o pe Stone daca n-ar primi si un rol intr-o telenovela romaneasca. "Nu, deocamdata. Programul meu este incarcat si definitivat pana in vara anului urmator. Acum tratez cu o televiziune un nou program italienesc pentru toamna viitoare care va fi inregistrat. In ceea ce priveste un film nu am primit inca nici o propunere, dar, daca va veni, o voi accepta cu mare placere", ne-a raspuns artista, nu inainte de a-si fi rasfoit, probabil, agenda.

DE LA DISTANTA


"Ne auzim de multe ori la telefon, zilnic. Din pacate, activitatea lui nu-i permite sa ma insoteasca dincolo de Ocean, dar uneori vine la concertele mele. Facem in asa fel incat, atunci cand am liber, chiar si o singura zi, sa fim impreuna"
Laura Stone
despre iubitul ei, contele

E IMPLICATA
Pe noul album al Laurei Stone se afla cinci piese romanesti. "«Balada» si «Egoist» sunt scrise de Victor Solomon, iar «Nada» este un remix al piesei «Seara», scrisa de Ionel Tudor. Mai sunt si doua piese scrise de mine. Sigur ca-mi place ceea ce cant! Este o muzica in care ma regasesc, iar fiecare cantec inclus pe disc contine o parte din mine, pentru ca m-am implicat in maniera de orchestrare."
×
Subiecte în articol: antimonden