x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Noapte buna! - Cat au castigat de Anul Nou

Noapte buna! - Cat au castigat de Anul Nou

de Dana Andronie    |    03 Ian 2006   •   00:00
Noapte buna! - Cat au castigat de Anul Nou

Atat cantaretii de calibru, cat si cei de duzina au muncit pe rupte in noaptea Anului Nou, in speranta ca 2006 o sa-i prinda cu buzunarele doldora de euroi. Mihai Traistariu a reusit sa castige 6.000 de euro.

Ce-i in mana nu-i minciuna! Cu acest gand au iesit vedetele din 2005 si-au intrat cantand in 2006. Daca se castiga un ban frumos de Revelion, de ce sa ramana in fotoliul moale de acasa, cand pot face playback in gerul din piata?

Atat cantaretii de calibru, cat si cei de duzina au muncit pe rupte in noaptea Anului Nou in speranta ca 2006 o sa-i prinda cu buzunarele doldora de euroi. Insa foarte multi au ramas exact cum erau: saraci cu duhul!

A INGHETAT CD-UL. Dar au fost unii si mai norocosi care au primit cu varf si-ndesat! Morandi se inscrie in aceasta categorie. Baietii au prestat in piata din Iasi si au fost rasplatiti cu 4.000 de euro. O suma destul de frumusica, avand in vedere conditiile meteo care au "inghetat" actul artistic! La un moment dat, CD-ul a sarit din mixer, din cauza frigului, iar Randi a ramas mut. Lumea a amutit si ea pentru cateva secunde. Problema tehnica s-a remediat imediat, iar Morandi a rasunat din nou in piata ieseana. Ce mai conteaza ca CD-ul si-a facut putin de cap, cand banu-i ban! Iar Mihai Traistariu stie cel mai bine acest lucru. Intr-o singura noapte el a castigat nu mai putin de 6.000 de euro. A atins recordul, cantand in sase cluburi si la petreceri private. Cu aceasta suma este de neegalat de colegii sai. Doar Directia 5 a reusit sa se apropie cat de cat de Traistariu, dupa ce a primit 5.000 de euro in noaptea de Revelion. Tot din "categoria grea", Proconsul a strans 4.000 de euro, iar Sarmalele Reci s-au vandut si ele destul de bine, cu 2.500 de euro. In Ardeal, Heaven au fost platite cu 1.200 de euro, in timp ce trupa basarabeana Millenium a primit onorariul de 1.100 de euro la noi, iar la Chisinau a facut 2.000 de euro!

VAI DE BLONDY! Narcisa Suciu & Gasca de acasa au castigat destul de bine, 2.000 de euro. Aceeasi suma a primit si Miki, care se pare ca n-a ramas fara capital. Desi de atatia ani fac playback nonstop, HI-Q mai are un pret bun pe piata: 2.500 de euro. Iar Radu Ille canta atat de bine etno, incat singur face cat toti cei trei cu (H)I-Q, Mihai, Florin si Nicoleta. A castigat tot 2.500 de euro.

Andreea Banica a iesit cea mai "sifonata" din noaptea de Revelion. A mimat si a dansat pe playback si n-a reusit sa scoata decat 1.700 de euro. Vai de Blondy! Daca pana si Anna Lesko, care danseaza la fel de bine ca Banica, a primit 2.000 de euro... Muzica lui Ducu Bertzi a fost rasplatita cu 1.500 de euro. De asemenea, trupele etno s-au invartit cam in jurul aceleiasi sume: Ro-Mania 1.500, K1 1.500 de euro, Etno 1.500 de euro, Hora 1.200.

TOP 3
  • Mihai Traistariu 6.000 de euro
  • Directia 5 5.000 de euro
  • Proconsul si Morandi 4.000 de euro (fiecare)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden