x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ooops! au plecat in Creta dupa S.O.S.

Ooops! au plecat in Creta dupa S.O.S.

de Catalina Iancu    |    22 Iun 2005   •   00:00
Ooops! au plecat in Creta dupa S.O.S.

S-a dat startul la filmari de videoclipuri pe plaja. Tinerele talente cu trup de fotomodele si voci asemenea au dat iama prin insulele grecesti. Cele cinci fete de la Ooops!, Ana-Maria, Alexandra, Simona, Raluca si Andreea, au plecat intr-o supervacanta… profesionala. Asa se zice acum la deplasarile cu iz de concediu, unde, intre shopping si fotografii langa palmieri, cantaretele iesite pe banda mai si filmeaza. Se pare ca la Vama Veche sau prin alte statiuni de pe Litoralul romanesc le "gadila" pe la nas mirosul de alge.

LA MARE, LA SOARE. Asa se face ca, recent, starletele de la Ooops! si-au facut bagajelele si-au plecat in Grecia, mai precis pe insula Creta. S-au oprit la Palm Beach, o plaja cu padure de palmieri, situata langa orasul Vai, in extremitatea estica a insulei. Aceasta a fost locul perfect pentru un scenariu "fierbinte" al unei piese antrenante, "S.O.S". Ce se poate vedea intr-un astfel de videoclip, facut dupa acelasi calapod ca si "Bikini party" (Spicy) sau "Ce vor de la mine?" (Delia)? Marea (Egee), soare, palmieri, nisip, o masina decapotabila, inghetate, cocteiluri, piscine, o salupa, dar si o banana! Acvatica. Plus costume miniscule din care se poate detecta ca bronzul natural e grecesc! Casa de productie care le-a scos in lume, Zone Records, a trimis, pe langa fete, o armata de profesionisti care sa le aranjeze imaginea: Dan Sibisan - producator, Tudor Gramescu - regizor, Bogdan Filip - operator si Claudia Tarbac - make-up artist.

FATA VISURILOR. Si daca tot s-au deplasat atatia oameni in tara maslinelor, ce mai conteaza unul in plus sau in minus. Asadar, de acelasi tratament a beneficiat cvasinecunoscuta Misha. Aceeasi echipa de filmare i-a realizat si brunetei - fiindca numai atat stim despre ea - un videoclip. Tot intr-un decor albastru, tot pe plajele din zona, mai mult sau mai putin populate, intr-un peisaj unde muntii sunt vecini cu marea, dar "adaugandu-i" in cadru si niste ruine antice. Este vorba despre un videoclip pentru cel de-al doilea single de pe albumul de debut al tinerei Misha, "Fata visurilor". Piesa "Stii" este cantata in duet chiar cu compozitorul piesei, care semneaza majoritatea pieselor de pe album, Juan (Florin Tamer). O poveste de dragoste in care "el" si "ea" se cauta si bineinteles ca se gasesc intr-un final. Noroc cu marea!

×
Subiecte în articol: antimonden