x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Precoce - Cleopatra a cantat cu tata Stratan

Precoce - Cleopatra a cantat cu tata Stratan

de Dana Andronie    |    24 Noi 2005   •   00:00
Precoce - Cleopatra a cantat cu tata Stratan

Marti seara, dupa ce au apus cele trei ceasuri rele, Pavel Stratan si-a prezentat la Sala Palatului "Amintiri din copilarie", volumul 3.

Desi era imbatat de emotii, basarabeanul a primit aplauze de la peste 3.000 de spectatori. Piedone, protectorul consumatorului, statea comod pe doua scaune pentru a-l asculta mai bine pe Stratan. Concertul a avut si "un strat" de O-zone: Radu Sarbu, care se amuza copios de textele lui Pavel.

MANDRIE. Artistul a facut multe marturisiri, dar fara sa planga. Daca pana acum nu rata sansa ca la fiecare spectacol sa mai verse o lacrima, doua, trei... , iata ca Pavel Stratan a ales alta "scamatorie" pentru a face show. A invitat-o in scena pe Cleopatra, fetita lu’ tata, posesoare a trei anisori. Omuletul si-a luat rolul in serios si l-a acompaniat pe marele artist, spre deliciul mamelor si bunicilor din sala. Tata Stratan a fost tare mandru de copila si a rugat-o sa cante singura piesa "Banii". S-a descurcat de minune, astfel ca nu-i de mirare daca, peste cativa ani, o sa auzim de lansarea in muzica a Cleopatrei Stratan.

Dupa iesirea din scena a fetitei, Pavel i-a "gadilat" pe spectatori cu tot felul de poante, destul de reusite. Daca isi va termina de depanat amintirile, se poate apuca linistit de stand-up comedy. Am putea spune ca are un simt al umorului mai dezvoltat decat coardele vocale. Cu texte de genul "Sa va grabiti incet, ca sa intarziati la timp" se poate castiga o avere. Ne-om intalni peste nu stiu cate sute de ceasuri si poate vom vorbi despre ce "vraji" a mai facut comicul Pavel. Pavel Stratan.

×
Subiecte în articol: antimonden stratan