x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cine este reprezentanta României la Miss World 2024

Cine este reprezentanta României la Miss World 2024

de Redacția Jurnalul    |    16 Feb 2024   •   16:00
Cine este reprezentanta României la Miss World 2024
Sursa foto: facebook

Cea de-a 71-a ediția a concursului Miss World 2024 se va desfășura la Mumbai în India, pe 9 martie.

România este reprezentantă pe Ada-Maria Ileana, o tânără de 26 de ani, care este profesoară de limba engleză și model. S-a născut în București și a absolvit un master în Politici Publice la University College London. Ea are studii de relații internaționale și diplomație, iar de 6 ani este profesoară de limba engleză.

În trecut a participat la o emisiune TV. Pe lângă aparițiile din lumea mondenă, își dedică timpul activității didactice. Tânăra spunea că îi face mare plăcere să fie în mijlocul copiilor. În prezent, predă la o școală privată din Capitală dar se pregătește pentru cea mai importantă competiție din viața ei, concursul Miss World 2024.

Ada-Maria Ileana a mai participat și la Miss World România 2023 și Miss Internațional 2022, iar la finalul lunii decembrie, a postat primele imagini și videoclipul de prezentare pentru ediția din acest an de la Miss World 2024.

„Numărăm zilele până la cea de-a 71-a ediție Miss World din februarie-martie 2024. România revine după 6 ani de absență, gata să câștige prima coroană MW! În doar două luni voi concura în finala la Mumbai, India”, a scris Ada-Maria Ileana, pe Instagram, potrivit spynews.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: miss world 2024 ada maria ileana