x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Românca măritată cu patronul Ferrari a atras atenția la Vatican

Românca măritată cu patronul Ferrari a atras atenția la Vatican

de Redacția Jurnalul    |    13 Iun 2023   •   19:00
Românca măritată cu patronul Ferrari a atras atenția la Vatican
Sursa foto: Profimedia

O româncă a ajuns în atenția publică după ce s-a măritat cu patronul de la Ferrari

Romina Gingașu are 31 de ani și a absolvit facultatea de Ingineria motoarelor de avion la Academia Tehnică Militară din București. Ea s-a căsătorit cu magnatul italian Piero Ferrari, care are 78 de ani și este patronul companiei care îi poartă numele. 

Ea a participat la Summitul de Etică în Business, de la Vatican, organizat după modelul Yale CEO Summit, unde au fost abordate patru subiecte actuale: Human Economy, Tech Economy, Impact Economy și Climate Economy. 

Au participat 70 de personalități, printre care reprezentați guvernamentali, respectiv ministrul Sportului și Tineretului din Italia, Andrea Abodi, și ministrul Întreprinderilor şi al Made in Italy, Adolfo Urso, care, în luna mai, a fost în vizită oficială la București, dar și directori de companii multinaționale, scrie gandul.ro.

Romina Gingaşu a ținut, la secțiunea Impact Economy, un discurs despre impactul evenimentelor geopolitice asupra pieții bunurilor de lux, menționând că, într-un context negativ ca acesta, impactul asupra consumatorilor a fost pozitiv. Cererea bunurilor de lux, respectiv avioane, iahturi, bijuterii sau mașini a crescut considerabil, potrivit acesteia.

Ea și-a încheiat discursul spunând că procesul de vânzări și achiziții se baza pe percepția clientului despre brand sau strategia de business, dar, în urma pandemiei de Covid-19, a intervenit factorul motivațional asupra clientului și piața s-a schimbat.

Și Piero Ferrari a fost prezent la eveniment, cu o prezentare despre Climate Economy.

×