x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Se cauta basist - Vita de Vie tine jurnalul auditiilor

Se cauta basist - Vita de Vie tine jurnalul auditiilor

13 Ian 2006   •   00:00

Transparenta totala, preselectie pe bune, fara nepotism si prietenii. Cam asta este politica trupei Vita de Vie, ramasa de curand fara basistul Mircea "Burete" Preda.
Viata merge inainte, rockerii cauta un nou coleg si isi tin la curent fanii, prin intermediul unui Jurnal deschis pe pagina lor de internet. Iata cum decurg "ostilitatile":

"Luni, 9 ianuarie. Am hotarat sa incepem curatenia in studio. Cu aceasta ocazie descoperim lucruri pe care le credeam pierdute de mult... Astazi au inceput anunturile pe tv si telefonul Andreei suna in continuu. (...) Pana la sfarsitul zilei avem 12 candidati programati. Suntem optimisti."

"Marti, 10 ianuarie. Astazi a fost prima zi de auditii. Emotii, strangeri de maini, prieteni veniti la «sustinere». Desi era programat la 11, Alex a aparut de la 10:30. S-a vazut ca are emotii, si-a revenit abia la a doua piesa. (...) Ascultam inregistrarile cu candidatii de astazi, apar din neant si niste beri, iar ziua se termina cu bine!"

"Miercuri, 11 ianuarie. In sfarsit un inceput de zi asa cum ne place. Primul interviu la ora 1! Asa ca ne intalnim la ora 11, bem cafele si ne intrebam daca nu ne trebuie un filtru de cafea mai mare, pentru ca facem cafea din ora in ora, cu atatea vizite... Primul candidat se numeste Mihai, are 25 ani si canta la bas de 10 ani. E un tip relaxat, se vede ca are experienta. (...) Trebuie sa anulam celelalte interviuri, deoarece plecam la filmari. Maine ne asteapta o zi plina, avem cinci vizionari. Cum vor decurge veti putea citi in pagina noastra de web." (D.C.)

×
Subiecte în articol: antimonden