x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Smiley, PRIMELE DECLARAŢII după despărţirea de Laura Cosoi. Ce spune artistul despre fosta iubită (VIDEO)

Smiley, PRIMELE DECLARAŢII după despărţirea de Laura Cosoi. Ce spune artistul despre fosta iubită (VIDEO)

20 Noi 2012   •   13:55
Smiley, PRIMELE DECLARAŢII după despărţirea de Laura Cosoi. Ce spune artistul despre fosta iubită (VIDEO)

Smiley şi Laura Cosoi au avut o relaţie de cinci ani, după care, în urmă cu cinci luni au decis s-o apuce pe drumuri diferite. La momentul respectiv, cei doi au spus că au ajuns de comun acord la această decizie, fiind convinşi că era cea mai bună variantă pentru amândoi.

Prezent la Chişinău, pentru a susţine un concert, simpaticul cânrăreţ a decis să vorbească despre despărţirea de Laura, dar şi o posibilă relaţie, scrie perfecte.md.

Despre cum a trecut peste despărţirea de Laura Cosoi: "Bine. Fiecare are viata lui acum, noi in primul rand am fost prieteni in afara de restul ce s-a mai intamplat. Cred ca am ramas la stadiul asta, de prieteni"

Despre o posibilă relaţie: "Nu îmi fac planuri în sensul ăsta. Nu ma grăbesc, dacă se întâmplă bine, dacă nu, nu. Nu pot să spun dacă sunt gata sau nu sunt gata". Smiley a adăugat că nu se grăbeşte şi că nu caută o nouă relaţie.

Despre femeia ideală
: "Nicicum, n-am o femeie ideala. Important este sa simt ceva. Nu-mi place sa vorbesc  despre asta, si asa sunt in vizorul tuturor, imi place sa pastrez anumite lucruri pentru mine"



Laura Cosoi IUBEŞTE din nou

La cinci luni după despărţirea de Smiley, Laura şi-a refăcut viaţa. Vedeta le-a dat vestea fanilor săi, pe blog, spunându-le, simplu: "Am început un nou capitol în viaţa mea, o poveste frumoasă alături de un om minunat!"

Laura a făcut publice şi primele fotografii alături de noul său iubit, imaginile înfăţişându-i ţinându-se de mână şi îmbrăţişându-se.

×