x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Star Dog Parade - Bodo si cainii de top

Star Dog Parade - Bodo si cainii de top

07 Oct 2005   •   00:00
Star Dog Parade - Bodo si cainii de top

Presedintele Traian Basescu se mai poate mandri cu o performanta de-a ginerelui sau, Bodo (Proconsul). Pe langa trofeele obtinute cu vocea, iata ca solistul a mai obtinut unul: "Pentru cei mai frumosi caini".

Presedintele Traian Basescu se mai poate mandri cu o performanta de-a ginerelui sau, Bodo (Proconsul). Pe langa trofeele obtinute cu vocea, iata ca solistul a mai obtinut unul: "Pentru cei mai frumosi caini", in cadrul concursului "Star Dog Parade", ce a avut loc miercuri la Club Piranha din Regie.

MOMENT DE DRESAJ. Pana sa apara pe scena, cainii prezidentiali, Shanti si Nanook (rasa Achita Japonez), au stat cuminti, legati cu aceeasi zgarda, pentru a nu se "imprastia". In deschiderea show-ului, Mihai Constantinescu a cantat melodia "Iubiti si cainii vagabonzi", compusa in urma cu 12 ani si reorchestrata special pentru seara cu pricina. Si au mai fost acordate premii, fiindca in jur de 15 vedete si-au inscris prietenii fara grai la concurs.

Dar, ca sa continuam lista premiilor acordate: "Premiul pentru cel mai amuzant caine" l-a primit catelusa Gaza (rasa Bichon Maltez), a carei stapana este Cristina Darha (UNI-K), iar "Premiul pentru cel mai inedit cuplu stapan-caine" i-a fost atribuit lui Zoli si cainelui sau, Giuseppe, care "castreaza tot ce prinde", dupa cum avea sa afirme componentul trupei Sistem. A fost prezentat publicului si un inedit numar de dresaj, sustinut de opt caini comunitari, pregatiti de echipa Vier Pfoten.

OXY A URINAT PE SCENA
Silvia (D’ La Vegas) s-a intors acasa cu o mentiune obtinuta de latosul Oxy. Sa stiti ca vedetele investesc nu numai in imaginea lor, ci si a amicilor. Nu am vazut nici un caine costeliv sau plin de purici.
Cel putin cel al Silviei este rasfatat mai ceva ca un copil: "Oxy are casuta lui, din rachita, dar si peria lui de par. Ca sa vada mai bine, caci are parul foarte lung, ii prind un mot in frunte cu un elastic cu strasuri mov. Il spal adesea cu sampon special. Desi e de talie mica, Oxy e foarte guraliv, latra mereu. Latra, dar nu musca". Ca sa fie tot tacamul, Oxy a urinat, poate din cauza emotiilor, pe scena, in timp ce primea mentiunea. La final a avut loc si o parada de moda canina, oferita de Yasmine. Moment in care Anda Adam a trebuit sa-si potoleasca "odrasla", care se incaierase cu cea a Cristinei Darha.

×
Subiecte în articol: antimonden