x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

11 Feb 2006   •   00:00

11 februarie 2006

Schimbare - Ana Maria are trupa


Acum cinci ani, doar cu vocea si chitara, Ana Maria (foto) castiga trofeul Mamaia. Acum, pregateste lansarea noului sau album, "Cantece pentru tine", in care canta cele 11 piese acompaniata de trupa. "Cantec pentru tine", primul extras pe single, pe care Ana Maria l-a dedicat tatalui sau, are si videoclip. Solista si-ar fi dorit filmari in ploaie, dar n-a avut parte decat de ger. (Dana Cobuz)

Inlocuire - Clejani din Prima


Scapam, in sfarsit, de aventurile familiei Vijelie! In ciuda faptului ca viata manelista a lui Vali Vijelie ii aducea audiente mari, Prima TV a hotarat intreruperea emisiunii. Golul va fi umplut cu alte aventuri, de aceasta data ale cuplului Viorica si Ionita din Clejani! "Bomba" a fost aruncata de Serban Huidu, intr-o pauza din timpul jurizarii pieselor pentru Eurovision, pentru a mai destinde atmosfera. Si nu a fost o gluma! Pregatiti-va, asadar, sa urmariti "Bordeias, bordei, bordei...". (Dana Cobuz)

Surpriza - Secret de familie


Actorul Ioan Isaiu, care il joaca pe Octavian in "Secretul Mariei", a vizitat, zilele trecute, sectia de nou-nascuti a spitalului din Vaslui. Echipa telenovelei a aflat ca o mamica si-a botezat copilul Octavian, numele personajului principal din "Secretul Mariei". Pentru aceasta alegere, mama micutului a fost premiata de Ioan Isaiu cu 10 milioane de lei. Dupa doar cateva ore, premianta a fost "usurata" de 3 milioane de lei. (Catalina Vieru)

Cerinte - Casting-maraton


Cine l-ar putea schimba pe Bodo? Ioana Basescu, desigur. Se pare insa ca interpretul a tinut sa spuna asta lumii intregi. Asa ca si-a facut, impreuna cu baietii din Proconsul, un videoclip la piesa "Tu ma poti schimba", clip pe care l-au finalizat saptamana trecuta. Castingul pentru alegerea eroinei a durat doua zile, fiindca Proconsul-ii au avut nevoie de o femeie fatala, care sa mai aiba si cunostinte de actorie pe de asupra. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden