x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

04 Feb 2006   •   00:00

Gradina - Teatrul Arsinel, in aer liber

Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de revista "Constantin Tanase", a anuntat ca, peste cateva luni, in Parcul Herastrau va fi amenajata si o gradina de vara: "Dupa ce Gradina Boema a fost demolata, Bucurestiul ramasese fara un loc de desfasurare pentru stagiunea estivala. Cel tarziu in septembrie o vom inaugura", spune actorul. (Simona Ecovoiu)

Inedit - Muzical cu riduri

Teama constanta de riduri a devenit tema de muzical. Imaginatia echipei de promovare a unui produs cosmetic de marca a mers pana la a construi un spectacol ("Expresii libere, nealterate") in care mai multe tipuri de femei (reprezentanta mediului de afaceri, femeia sportiva, preocupata constant de silueta, femeia boema si femeia mondena) au exprimat prin pantomima, muzica, cantec, dans si step teama constanta de riduri! Prezentarea artistica a cremei antirid a avut loc la Studiourile de film MediaPro de la Buftea. (D.C.)

Botez - Nume de vedete: Andreea si Mihai

Nu stiti cum sa va botezati copilul? Nimic mai simplu. Accesati adresa www.despre-copii.ro/nume-baieti-copii.asp si scapati de grija! Mai mult, realizatorii site-ului cu pricina au tinut sa mentioneze faptul ca unele prenume sunt cu noroc! De pilda, in dreptul prenumelui Andreea sunt pomenite vedetele Andreea Esca, Andreea Marin si Andreea Raicu, iar la "capitolul" Mihai sunt trecuti Mihai Viteazu si Mihai Traistariu. (Simona Ecovoiu)
×
Subiecte în articol: antimonden