x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

28 Ian 2006   •   00:00

28 ianuarie 2006

Despartire - Nu exista a treia persoana!


Inca un "divort" s-a produs inainte de casatorie. Maria Marinescu s-a despartit de Cristi Chivu. "Este adevarat ca ne-am despartit de curand. A fost de comun acord, dar motivele nu le comentez. Sunt motive personale si vreau sa ramana intre mine si Cristi. Vreau sa precizez doar ca nu este vorba de o a treia persoana, asa cum s-a scris. N-am nici un iubit in America. Tot ce a aparut in presa e o minciuna", ne-a declarat Maria.

Liberi! - Hara canta in aer si pe apa


Veste buna! Baietii de la Hara sunt liberi. Sa nu credeti insa ca au ramas fara iubite sau sunt liberi de contract. Hara are de cateva zile un nou videoclip. Cel de-al doilea single extras de pe albumul "O zi" se intituleaza "Liber". Filmarile au durat aproape 16 ore, timp in care regizorul Bogdan Toader i-a plimbat prin aer si pe apa. In aer au filmat cu o echipa de parasutisti, iar pe lacul din Parcul "Carol" au tras cadre pe-o scena plutitoare. N-au facut decat o pauza in momentul in care Marius si-a scapat arcusul viorii in apa si-a trebuit sa astepte sa i se usuce instrumentul. (Catalina Iancu)

"Roata la Roata" - Vita de Vie se agata de tv


Vedetele continua sa vina la televiziune ca ursul la miere. Vita de Vie, prin departamentul sau de productie, a castigat concursul de scenarii initiat de TVR in luna noiembrie a anului trecut, cu emisiunea "Roata la roata". Masinile si muzica sunt "eroii" acestui format, realizat de VdV. Producatori si prezentatori sunt Sorin Danescu si Adrian Despot. (Catalina Iancu)

La radio - Iordachioaie s-a facut vedeta


Daca despre Daniel Iordachioaie nu s-a mai auzit nimic in ultima vreme, are sotia lui noutati! Nouria Nouri, nevasta cantaretului, va avea o emisiune la ItsyBitsyFM. Incepand cu saptamana viitoare, de luni pana vineri, intre 10:00 si 13:00 pe 98.3 FM se deschide "Clubul parintilor isteti - cu Nouria". (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden