x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

05 Dec 2005   •   00:00

La comanda! - Andresan canta Imnul

Laura Andresan si-a vazut visul cu ochii dupa un an si jumatate de munca si nervi, lansandu-si un videoclip, in varianta cenzurata. Scenele taiate de frica CNA sunt insa de gasit, dupa spusele ei, pe CD-ul care va fi lansat pe piata in curand. Versurile nu ar trebui ascultate in perioada Postului, caci nu sunt tocmai ortodoxe: "Atinge-mi Muntele Venus/ De jos in sus". In alta ordine de idei, Laura a declarat ca impresarul ei a obligat-o, pentru concertul pe care il va sustine in fata soldatilor romani din Irak, sa invete Imnul Romaniei. (Simona Ecovoiu)

Dictie - Tata Gainusa spune povesti

Cativa parinti celebri din show-biz-ul romanesc au acceptat sa spuna povesti de adormit copiii. Galeria mamicilor si taticilor VIP este formata din Catinca Roman, Mihai Gainusa, Andreea Esca, Mihai Calin, Dana Razboiu, Daniela Nane si Bianca Brad. Cele mai frumoase povesti ale copilariei sunt citite de acesti parinti, in fiecare zi, pana la 9 decembrie, la Targul de carte miniLibri, de la Teatrul Ion Creanga, Sala Amzei. (Dana Ciobanu)

Autografe - Trupa Class a evoluat

Cel putin, asta arata prin titlul noului ei album, "Evo", pe care l-au lansat sambata, la Carrefour Orhideea, printr-o sesiune de autografe. Anca Badiu s-a trezit mai greu, probabil, de vreme ce a intarziat la intalnirea cu fanii, dar a "recuperat", oferind autografe timp de aproape doua ore, in loc de 30 de minute, asa cum era programat sa se intample. Si la intalnirea cu Class, romanii au aratat ca sunt inventivi. Fanii au furat toate copertele de CD-uri puse spre ascultare gratuita in raionul de muzica de la Carrefour, pentru a primi pe ele autografe. (Dana Ciobanu)

Blues - Un sfert de secol Weinberger

La sarbatorirea a 25 de ani de cariera, A.G. Weinberger rememoreaza primul lui concert, care a avut loc la Teatrul de Vara din Oradea, intr-o zi de iulie a lui 1980. Avea doar 15 ani, ii era o frica teribila de cei 400 de spectatori, trebuia sa cante singur-singurel, dar primea un gaj de 75 de lei! Desi onorariul i-a crescut o data cu trecerea anilor, emotiile i-au ramas aceleasi. Pe 9 decembrie, de la ora 19:30, la Sala Arcub din Bucuresti, bluesman-ul Weinberger isi va invinge din nou tracul, de dragul muzicii. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden