x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

12 Oct 2005   •   00:00

Accident - Trubadurul si-a rupt un picior

Indragitul interpret Cornel Constantiniu a scapat cu bine de operatia pe creier, dar se pare ca ghinionul il urmareste, caci trubadurul a suferit zilele trecute un accident. Necazul s-a intamplat chiar in locuinta interpretului. In mijlocul sufrageriei, care este foarte mare, cantaretul are un covor mic, cu rol pur decorativ. Cum parchetul e lucios, covorasul i-a fugit de sub talpi intr-o fractiune de secunda. Nici solistul nu stie cum s-a putut intampla una ca asta, stie doar ca a alunecat si si-a rupt piciorul stang. Nefericitul eveniment s-a petrecut duminica seara, iar artistul a ajuns la Spitalul de Urgenta, unde medicii i-au pus piciorul in ghips. (Catalina Iancu)

Petrecere - Gica Popescu nu vrea manele

Spre deosebire de Adrian Mutu, care l-a invitat pe Adrian de Vito sa-i cante la nunta, Gica Popescu prefera muzica de calitate. Celebrului fotbalist, vorbim aici despre Gica Popescu, i-a cantat la ziua de nastere Nicu Gigantu, care are in repertoriu cantece de petrecere, insa de moda veche. La aniversarea lui Gica, meniul a fost pe masura: sarmalute oltenesti (nici nu se putea altfel), rata pe varza, muschi impanat si toata gama de peste, preparat in toate felurile posibile. Invitatii au petrecut alaturi de sarbatorit vreo cinci ore, duminica dupa-amiaza, la un restaurant din zona Aviatorilor. (Catalina Iancu)

Spectacol - Concert dedicat lui Jimi Hendrix

Crema chitaristilor romani se va reuni joi seara, in Backstage, la ora 21.00, pentru a canta in onoarea lui Jimi Hendrix. In cadrul evenimentului va fi lansata cartea "Pe urmele lui Hendrix", al carei autor este cronicarul rock Radu Lupascu, precum si CD-ul intitulat "Romanian Tribute to Hendrix", cuprinzand piese in interpretarea artistilor romani. La concert vor fi prezenti Vladimir Pocorschi Band, Petru Gavrila featuring Brad Vee Johnson, George Baicea Blues Band, Bega Blues Band, Slang si Midnight Express. (Catalina Iancu)
×
Subiecte în articol: antimonden