x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

10 Oct 2005   •   00:00

Surpriza! - "Taxi Drive" are dansatoare

Dupa cum ati vazut sambata seara, Cosmin Natanticu si Marius Coanda de la "Taxi Drive" (National TV) s-au transferat la emisiunea Andreei Marin, "Surprize, Surprize!", responsabili fiind cu buna dispozitie. Astfel, liderii Daniel Ilie si Florin Maxineanu s-au vazut nevoiti sa organizeze o preselectie pentru reintregirea echipei. In show-ul programat lunea, de la ora 20:00, vor evolua Anca, Geo si Vivi, Sorin, Alex si Vasile, dar si cateva dansatoare. Cine este Vivi? O cucoana cu dimensiuni corporale apreciabile. Asa ca, pazea! (Simona Ecovoiu)

Au batut palma! - Heaven, contract in Germania

Senzualele soliste ale trupei Heaven au fost plecate pentru cateva zile in Germania impreuna cu impresarul lor, Radu Groza. Si au avut ceva emotii pentru semnarea contractului de colaborare cu producatorul Peter Buckman, dar lucrurile au fost in favoarea lor, asa ca, in scurt timp, vor inregistra un album. Peter le-a invitat la un post local de televiziune din Nürnberg pentru a le prezenta publicului german. Desi au avut bani in gentute, Radu nu le-a lasat ragazul de a vizita magazinele. Deh, munca mai presus de toate! (Simona Ecovoiu)

Desteptarea! - Maruta, ca la armata

Catalin Maruta, fostul prezentator al Tonomatului DP2 ( TVR 2), pregateste o emisiune matinala la Realitatea TV. Ca sa se obisnuiasca insa cu noul program, Catalin a declarat ca face repetitii: "Ma trezesc in fiecare dimineata la ora 5:00, ca in armata. Sunt rupt de somn, dar trebuie sa se obisnuiasca organismul pana la debutul matinalului pe sticla". Intrebat ce parere are despre cel care i-a luat locul la TVR 2, Maruta da dovada de gentilete: "Nu mi-a luat locul, eu am vrut altceva. El a mai lucrat in televiziune, este obisnuit cu camera de luat vederi. Vad ca se descurca". (Simona Ecovoiu)
×
Subiecte în articol: antimonden