x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

05 Oct 2005   •   00:00

La radio - Ladosi face reclama la Salvare


Daca multe vedete si-au rotunjit veniturile devenind imaginea unor produse de slabit ori alimentare, iata ca solista Sanda Ladosi sare din tipare. Ea a acceptat pentru o suma frumusica, avand multe zerouri, sa realizeze spotul publicitar radio al noii firme de ambulanta particulara Romgermed. Si nu canta cum v-ati fi asteptat, ci doar lectureaza. (Simona Ecovoiu)

Rocada mare - Gyorfi, detronata de Cioran


Designerul Dorin Negrau si-a prezentat vineri seara la World Trade Plaza colectia vestimentara de toamna-iarna, intitulata "TOLCA". A fost un eveniment de gen mai altfel, caci manechinele au defilat pe muzica interpretata live de un cor de barbati. Printre fotomodele am remarcat-o si pe nabadaioasa actrita Cristina Cioran. Si nu intamplatoare a fost prezenta ei, caci a devenit imaginea acestei case de moda, in locul Danielei Gyorfi. Dorin este un designer cerut si la export, produsele sale fiind de gasit in cateva magazi-ne din Germania si Franta. (Simona Ecovoiu)

Casa de vedete - Carmazan are un caine actor


Amanat de mai multe ori din cauza vremii nefavorabile, in sfarsit, evenimentul Star Dog Parade, primul show in care vedetele si cainii lor se vor da in spectacol pentru salvarea cainilor comunitari, va avea loc astazi, de la ora 17:00, in club Piranha. Patrupedele VIP-urilor se vor intrece pentru a castiga numeroase trofee si premii-surpriza (trofeul pentru cel mai frumos caine, cel mai bine dresat caine, cel mai amuzant caine, cel mai inedit cuplu caine-stapan). Nu va lipsi nici regizorul Ioan Carmazan, al carui caine, Hadol, un boxer tigrat, este o adevarata vedeta. Animalul a debutat in cinematografie in urma cu doi ani, intr-un film regizat de Petre Nastase. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden