x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirirle zilei

Stirirle zilei

03 Oct 2005   •   00:00

Oxygen - Cainele Silviei a stricat filmarile


Silvia Launeanu si Daniel Robu au inregistrat videoclipul piesei "E scandalos!", in regia lui Petre Nastase. Cum scenariul prevedea ca in clip sa apara si un catel, respectiv cel al Silviei, pe numele sau Oxygen, ea l-a adus la locul faptei: "L-am lasat pe platourile de filmare si a distrus mobilierul, ca sa nu mai zic ca a urinat peste tot". (Simona Ecovoiu)

Clauni in franceza - Oana Pellea joaca la Zürich


Va era dor de prestatia scenica a Oanei Pellea? Ei bine, intre 4 si 9 octombrie o puteti vedea la Zürich! Indragita actrita va juca, alaturi de fostul ei coleg de la Teatrul "L.S. Bulandra", Mihai Sandu, in doua spectacole in limba franceza: "Buzunarul cu paine" (Du pain plein les poches), de Matei Visniec - 4, 6 si 8 octombrie - , si "Plec" (Je m’en vais), de Marc Dor... - 5, 7 si 9 octombrie. Toate reprezentatiile au loc la Theater Stok. Daca in piesa lui Visniec, echilibrul dintre tragic si comic trebuie mentinut pe undeva, pe marginea unui hau, Oana si Mihai se vor transforma in spectacolul lui Dor... in veritabili clauni. (Claudia Daboveanu)

Disco - Györfi canta manele la Viena


Despre Daniela Györfi se tot spune, in ultima vreme, ca ar fi parasit-o vocea: "Am avut probleme cu vocea, dar a fost vorba doar despre o banala raguseala, nicidecum de vreun chist". Peste cateva zile, Daniela si manelistul Gabi de la Oradea vor pleca la Viena, pentru a sustine cateva recitaluri intr-o discoteca. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden