x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stone de 80.000 de euro pentru Mexic

Stone de 80.000 de euro pentru Mexic

de Dana Andronie    |    21 Sep 2005   •   00:00
Stone de 80.000 de euro pentru Mexic

Ii cunoaste pe Franco Zefirelli, pe Quincy Jones, pe Eduardo Costa. A ajuns sa lucreze cu Quimi Portret, Antonio Fidel (fostul basist al Tinei Turner) si Jorge Perez (sunetistul lui Brian Adams si al lui Erik Clapton). Si este doar Laura Stone.

Aurora Gospodin (numele real al actritei) este mai cunoscuta in Italia decat pe plaiurile mioritice. Daca romanii nu i-au apreciat talentul, italienii au descoperit ca Stone (piatra, in traducere libera din limba engleza) este un diamant ce poate fi slefuit.

A intrat la Scoala de actorie de film a lui Franco Zefirelli, de la Roma, pe care a absolvit-o cu mari sacrificii. A fost remarcata de marele regizor, care a indrumat-o spre Academia de Teatru Federico Fellini de la Torino. N-a pierdut trenul si a urmat, in paralel, Academia Fellini, facand naveta intre Roma si Torino, nelipsind totodata de la paradele de moda organizate de Escada. Trebuia sa-si onoreze facturile...

DESTIN. Daca tot si-a descoperit veleitati de actrita, Laura a incercat sa devina si cantareata. In 2003 s-a apucat serios de treaba. Eduardo Costa (vedeta din "Vivere" si "Baywatch"), care a avut un rol intr-un videoclip de-al Laurei, a recomandat-o lui Quincy Jones. Asa a ajuns Balada lui Victor Solomon (interpretata bineinteles de Laura Stone) la urechile marelui muzician. Placut impresionat de melodie, acesta i-a netezit drumul spre colaborarea cu Antonio Fidel (fostul basist al Tinei Turner, dar si unul dintre cei mai mari orchestratori din Europa).

TRUPA-SOC. Dupa un an si jumatate de munca asidua a fost gata albumul "L’angolo del ciel", realizat chiar de casa de productie a actritei. Inregistrarile s-au facut in Spania. Ce sansa a avut Stone! Tocmai ea sa lucreze cu saxofonistul Antonio Molto, basistul Antonio Fidel (directorul artistic al albumului si autor a doua piese), Quimi Portet (cel mai cunoscut cantaret de muzica catalana) si sunetistul Jorge Perez. Ce trupa! Si pretul e pe masura. Numai partea muzicala a albumului a costat-o pe interpreta Stone, pana acum, 80.000 de euro. Iar piesa de rezistenta este compozitia unui roman: Victor Solomon (fostul chitarist din Bosquito). In curand, albumul va fi lansat in Mexic. Cu o asemenea "armata", mai conteaza daca Laura Stone are sau nu un ambitus mult mai mic decat circumferinta bustului... Puteti citi mai multe despre viata emigrantei romance in numarul din luna octombrie al revistei Tango.

CA PIATRA


"Am adoptat pseudonimul Stone pentru ca in liceu colegii imi spuneau ca sunt tare ca piatra. Imi spuneau piatra in engleza. Nici o legatura cu Sharon Stone, nici nu se stia de ea pe vremea aceea"
Laura Stone, artista
×
Subiecte în articol: antimonden stone