x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

14 Feb 2006   •   00:00

Sotul Andreei Esca si hartia igienica neagra

Sotul Andreei Esca, afaceristul Alexandre Eram, isi va deschide pe Calea Victoriei primul concept-store. In acest magazin se vor gasi indeosebi produse ce urmeaza a fi lansate pe piata. Este vorba despre obiecte care dau tonul si subliniaza tendintele in mai multe domenii, de la arta plastica la electrocasnice, decoratiuni interioare, vestimentatie, incaltaminte, carti de colectie si bijuterii ale unor creatori romani. Vor fi expuse si obiecte rare din intreaga lume: de pilda, hartie igienica neagra. La inaugurare va fi prezent si celebrul pictor Ernest Rosenberg. (Simona Ecovoiu)

Nepotii ii pazesc casa lui nea Beni

Inainte de a pleca intr-un turneu european, Benone Sinulescu si sotia lui s-au gandit sa nu lase casa goala timp de o luna: "I-am convins pe nepotii mei din provincie sa locuiasca in apartament. Sunt studenti in Bucuresti si stau la camin, asa ca le va prinde bine putin confort. Poate ca as fi plecat linistit, dar zona in care locuiesc este vizata de hoti". Benone Sinulescu va sustine concerte in Austria, Elvetia, Germania, Franta si Italia. (Simona Ecovoiu)

A primit un tort in forma de pian

La 16 ani, pianista Alina Bercu este o mica vedeta. Reprezentanta Romaniei la finala Eurovision Young Musicians 2006, care va avea loc la 12 mai, la Viena, a fost personajul unei sedinte foto si si-a petrecut un week-end pentru a-si cumpara haine de scena. Pentru concurs, Alina a ales o rochie lila, iar pentru sedinta foto, haine discrete si foarte mature, in grena si negru. Inainte de calatoria de "imagine" la Bucuresti, Alina si-a sarbatorit ziua de nastere impartind cu prietenele ei un tort in forma de pian. Pana la plecarea la Viena, Alina va mai sustine doua concerte la Brasov, unul la Sala Radio si unul la Hamburg, sub bagheta dirijorului Robert Stehli.

Banica jr, alergic la "Liceenii"

Solistul Stefan Banica jr a declarat ca nu mai vrea sa fie identificat cu Mihai, personajul pe care l-a interpretat in filmul "Liceenii": "Nu mai sunt pustiul cu mot in frunte, am evoluat profesional". Ca un facut, in ultima vreme, tot mai multe posturi de televiziune se inghesuie sa difuzeze filmul cu pricina, inregistrand audiente-record. (Simona Ecovoiu)

Picant

Cristina Cioran zice ca, de cand s-a facut blonda, a intrat in televiziune, si-a tras "gagic" si s-a umplut de succes. Nu mai pare periculoasa...

Desi e femeie maritata de ceva vreme, Dana Nalbaru nu si-a schimbat stilul: in continuare este adepta blugilor, bocancilor si a parului tuns scurt.

Razvan Fodor este nefericit ca imbatraneste. Auzise de pe la admiratoare ca femeilor le place foarte mult inocenta. La el, nu mai e cazul!
×
Subiecte în articol: antimonden