x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

23 Noi 2005   •   00:00

"Un rol pentru Andra" in Ca$$a Loco

Leonard Muha de la Ca$$a Loco are emotii. Vineri, pe la pranz, bistriteanul isi va lansa primul roman, "Un rol pentru Andra", aparut la Editura Polirom. Vor vorbi despre autor Robert Turcescu, criticul Dan Silviu Boerescu, Dan Popi si colegul de trupa Cosmin Tudoran. Chiar daca promite dezvaluiri senzationale din lumea show-biz-ului, cartea nu exceleaza prin scriitura sau intriga. Ce asteapta Muha de la public? "Singurul lucru care m-ar enerva ar fi ca oamenii sa aiba o reactie de genul: «Cei de la Ca$$a Loco s-au apucat sa inventeze carti! Si-nca romane de dragoste!»" (Dana Ciobanu)

Designerul reginelor arabe vine la Bucuresti

Pentru prima data de cand festivalul Bucharest Fashion Week are loc in Romania, acesta se va desfasura in mai multe locatii: Plaza Romania (la 24 noiembrie), Sala Ronda de la Intercontinental (25, 26, 27 noiembrie) si Sala Palatului, in cadrul galei Wella (la 26 noiembrie). Principalele evenimente vor fi Romania Fashion Awards (decernarea premiilor in moda si modeling) si a zecea editie a concursului Top Model Romania, care va avea ca miza, pentru castigatoarea titlului, un BMW Seria 1.

Printre cei 30 de designeri romani si straini, isi va prezenta propria colectie creatorul libanez Katra. El este autorul rochiilor cu care se imbraca sotia regelui Abdallah Ben Abdel Aziz, regina Iordaniei, ca si sotiile celorlalti sefi de stat din lumea araba.

Parazitii canta pentru idolii lor

Singura trupa romaneasca acceptata sa cante in deschiderea concertului Wu-Tang Killa Beez de la Bucuresti, dupa negocieri care au durat mai bine de o saptamana, este Parazitii. Astfel, la 15 februarie 2006, la Sala Polivalenta, Cheloo, Ombladon si Freakadadisk vor da tonul pentru un show de hip-hop care va dura minimum trei ore. (Dana Ciobanu)

Din ringul K1 in cel de moda

La prezentarea colectiei de primavara-vara "Fly with me!" a Ritei Muresan, care va avea loc maine, de la ora 19:00, la Plazza Romania, vedeta masculina va fi un campion K1. Este vorba de Ionut Iftimoaie, pe care Rita la cunoscut la Roma, la nunta lui Adrian Mutu. Ionut soseste astazi la Bucuresti, pentru a proba hainele cu care urmeaza sa defileze pe podium, ca partener al Juliei de la Sexxy. (Dana Ciobanu)

PICANT

Daca Rona Hartner a interpretat un rol de tiganca, Kitty Cepraga e mai norocoasa. Blonda va intruchipa o rusoaica in serialul italian "Carabinieri".

Se spune despre Andreea Marin ca si-ar dori un barbat care sa bata la ea ca la fasole. Probabil zvonul a fost lansat de un masochist.

Gia vrea sa joace in telenovele! A refuzat o prima oferta, fiindca producatorii i-au spus sa se lase de muzica. Poate ca actrita o fi mai talentata.
×
Subiecte în articol: antimonden