x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

16 Noi 2005   •   00:00

Pepe a filmat intr-un sat de rromi


La Hollywood Multiplex s-a lansat, marti, videoclipul lui Pepe, "Inima nebuna". Cristina Rus i-a dat desteptarea lui Miki (ex-K-pital) si au venit impreuna, iar Adrian de Vito, Nico, Andreea Antonescu, Rica Raducanu si trupa Mandinga s-au numarat printre invitati. Videoclipul, regizat de Petre Nastase, a fost realizat intr-un sat de rromi, la filmari participand peste o suta de persoane din localitate. Protagonista ar fi trebuit sa fie iubita interpretului, dar din cauza "Pacatelor Evei", Oana a fost nevoita sa renunte. Pepe a primit din partea Roton, casa de discuri la care activeaza, Discul de platina pentru 100.000 de unitati vandute din albumul "Inima nebuna", iar Oana a dezvaluit, in premiera, ca a semnat si ea un contract cu Roton. (Catalina Iancu)

Luminita Anghel angajeaza negrese


Solista Luminita Anghel cauta instrumentisti, dar si cateva negrese pentru backing vocals care sa o ajute la realizarea noului material discografic, precum si la un interesant proiect muzical. Preselectia va avea loc astazi, in Club Coyote Ugly din Pasajul Victoriei, intre orele 11:00-14:00, unde sunt asteptati chitaristi, basisti, percutionisti, drummeri, clapari, precum si cantarete de culoare. Luminita poate fi contactata la contact@luminitaanghel.ro. (Simona Ecovoiu)

Fotomodelul lui Ceausescu, amenintat cu moartea


Dupa necazul ce s-a abatut asupra Romanitei Iovan, iata ca tot mai multe vedete isi intaresc paza casei. Este si cazul celui mai cunoscut fotomodel de pe vremea comunistilor, Melek Amet, despre care se spune ca familia Ceausescu o diviniza: "Am primit amenintari cu moartea si mi-e frica sa mai dorm in casa, asa ca mi-am angajat un bodyguard care ma pazeste nonstop". Melek, prezentatoarea rubricii de moda din cadrul matinalului de la DDTV, a avut un dialog deloc amical cu o colega, din cauza unui cameraman. Ba chiar se zvonise ca cele doua s-au paruit: "Cum sa o lovesc? Daca e vorba de bataie, da bodyguard-ul!". (Simona Ecovoiu)

PICANT
Dinu Maxer spera ca fosta lui iubita, pieptoasa Nicoleta Luciu, sa se casatoreasca cat mai iute pentru a nu ajunge "fata de oras" (S.E.)

Daniel Buzdugan era sa moara intr-o sauna din Cluj, deoarece usa nu s-a mai deschis. A trebuit sa o sparga, pentru a-si salva viata. (S.E.)

Dupa ce a plecat din Krypton, solistul Razvan Fodor a luat-o de la zero, adica si-a facut trupa noua alaturi de care va canta peste doua luni. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden