x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

26 Oct 2005   •   00:00

Huidu s-a luat de Zavoranu si a ramas cu buza umflata

Telenovela Huidu-Zavoranu continua cu un nou episod. Oana Zavoranu l-a facut varza pe Papadopolul postului Prima TV si dezvaluie dedesubturile razboiului dintre ei. Initial, Querida n-a dat prea multe amanunte, stiind ca omul e insurat cu acte-n regula. Dar cand a vazut ca se ingroasa gluma, a rabufnit. Daca ar fi sa luam la puricat toate declaratiile Oanei Zavoranu ajungem la concluzia ca nu prea-i sta in caracter sa minta. Ea a recunoscut cu cine s-a iubit si n-a negat cand s-a spus ca despartirea de Cove era iminenta. Ba chiar a marturisit ca e si disponibila, nu numai singura. Dar a trecut sub tacere multe avansuri care i s-au facut, ca sa nu-i bage in scandaluri pe Don Juani. Baiatul unui cunoscut om de afaceri i-a daruit, intr-o seara, 100 de trandafiri rosii, dar ea l-a refuzat in cel mai diplomat mod posibil. Pe scurt, se pare ca rolurile stau exact invers: Huidu poate zice ca strugurii sunt acri, daca n-a ajuns la ei. Altfel, cum se explica faptul ca a platit pe cineva sa-i posteze un joc pe site-ul sau prin care oricine poate sa-i umfle buza Oanei Zavoranu, aruncand cu o varza in fotografia ei? Un posibil raspuns ar fi ca Huidu e cel care a ramas cu buza umflata... (Catalina Iancu)

Cristina Spatar isi schimba hainele in Italia

Fosta printesa a R’n’B-ului romanesc, Cristina Spatar, isi pregateste revenirea pe piata muzicala. A semnat un contract pe un album cu Cat Music, inregistreaza piese noi in studio si se ingrijeste si de propria imagine. Cum obrazul subtire cu cheltuiala se tine, Cristina "a dat o fuga" in Italia la acest sfarsit de saptamana pentru a-si innoi garderoba de toamna. "Nu prea am haine noi de sezon si pe cele vechi nu vreau sa le mai port. In Italia gasesti lucruri frumoase, la preturi bune", ne-a spus Cristina, inainte de a-si lua zborul spre Cizma. (Dana Ciobanu)

Doua emisiuni rivale impart acelasi SMS

Nici nu a debutat bine cu "Trezirea la Realitate" (Realitatea TV), ca Maruta are deja probleme cu omologii lui de la National TV. Matinalii Razvan si Dani il acuza ca a pus la dispozitia telespectatorilor acelasi numar de SMS cu al lor (1260), motiv pentru care s-au incurcat mesajele. Catalin a luat la cunostinta si le-a promis ca va remedia problema, nu de alta, dar cei de la National TV au acest numar cu mult inainte ca "tolomacul" sa preia matinalul. (Simona Ecovoiu)

PICANT

Corina Chiriac a plecat in SUA, unde isi va petrece toata iarna. N-a mai stat atat de mult peste Ocean din 1994, cand a parasit California si a revenit in tara.

Liviu (L.A.) si-a luat un BMW de 50.000 de euro. Desi are o masina aspirator de femei, el sustine ca nu are chef de aventuri si nici de o relatie serioasa. (S.E.)

Costi Ionita a vrut un acoperis mai altfel, in forma de piramida, pentru a atrage energiile pozitive. Astfel, si-a atras porecla "Faraonul". (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden