x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

25 Oct 2005   •   00:00
Suete

Stie limbi straine: pasareste si olteneste

Catalin Maruta (foto) a deschis ieri usa de la garsoniera confort 1 din noul post. "Trezirea la Realitate" a inceput cu dreptul. Cu dreptul de a-i invita in studio pe politicieni pentru a le goli buzunarele. Mihai Razvan Ungureanu, ministrul de Externe, a fost primul care si-a deschis... inima pentru un copil neajutorat. Catalin si-a dotat garsoniera cu rubrici noi rupte din realitate. Astfel, ministrul a trebuit sa raspunda la trei intrebari relativ usoare. In cazul in care n-ar fi facut fata, el ar fi scos din portofel 200.000 de lei, 150.000 de lei si, respectiv, 100.000 de lei. Desi le-a stiut pe toate, politicianul a cotizat cu 450.000 de lei. O alta proba pentru invitati este desenul realitatii. Ungureanu iarasi a trecut cu brio peste Maruta si a desenat intrarea Romaniei in UE intr-un mod original: un labirint din care nu se stie daca vom nimeri iesirea. Facem reverenta in fata lui Maruta pentru ideea de a-i scutura de bani si pe demnitari, nu numai pe vedetele show-baz-ului romanesc. Obisnuit cu camaruta de 2 pe 2 DP 2, Maruta tot iesea din cadru sau se baga in alt cadru ca musca-n lapte. Astfel l-am putut vedea "decapitat", in direct, de vreo zece ori, dar tot i-am auzit cateva balbe: "Astazi, 24 noiembrie", din "inimul meu" etc. Dar am aflat si ceva nou despre "tolomacul" Catalin Maruta: stie doua limbi straine. Pasareste si olteneste, pe care le-a exersat in cele trei ore de emisie. (Catalina Iancu)

Madalin Voicu Jr are pizzerie cu fata lui Prodan

Copiii vedetelor au realizat ca trebuie sa puna osul la treaba pentru a nu le mai stoarce buzunarele celebrilor parinti. De pilda, Ana Maria Prodan, fiica solistei de muzica populara Ionela Prodan, si-a deschis, impreuna cu Madalin Voicu Jr, o pizzerie: "Maica-mea a fost cu ideea. Suparata ca m-am mutat cu familia in America, iar vizitele mele in tara erau din ce in ce mai rare, Ionela s-a gandit sa ma tina cu ceva legata de glie. Cu aceasta pizzerie din centrul Bucurestiului", a declarat Ana Maria. (Simona Ecovoiu)

Catanga vrea s-o dea in judecata pe Andreea Marin

Duetul Padureanu-Coelho s-a lasat cu surprize. In urma cu doua saptamani, Cornelia Catanga si sotul ei, Aurel Padureanu, au fost invitati sa cante impreuna cu Paolo Coelho la emisiunea Andreei Marin. Insa surprizele s-au intins atat de mult, incat invitatii au ramas fara spatiu, intrand reclama peste ei. Catanga a gasit imediat o explicatie, acuzand-o pe Marin ca intentionat i-a luat piuitul, adica sunetul. De atunci, tine-te scandal, care se pare ca se va termina cu un proces: "Cum se face ca marti, la ora 14:50, cand in presa a aparut nedreptatea care mi s-a facut, am primit un mesaj de pe un numar de Connex? Era formulat ca si cum expeditor ar fi fost insasi Andreea Marin. In mesaj, eram jignite eu si etnia din care fac parte. Iar ea m-a acuzat ca-mi dau singura SMS-uri. Sunt hotarata sa o dau in judecata".

Calin Geambasu se insoara a treia oara cu aceeasi mireasa

Solistul Calin Geambasu a anuntat ca se va casatori la data de 27 octombrie. Pentru a treia oara. Mireasa? Tot Lavinia. Cam ciudat, nu? De unde si pana unde aceasta nunta "balbaita"? "La cununia noastra, care a avut acum trei ani, fotograful nu a mai ajuns, asa ca am ramas fara poze. Am repetat nunta, dupa un an. Si, pentru ca am prins gustul petrecerii, peste cateva zile o vom comite din nou. Data ramane aceeasi, de ziua sotiei mele." (Simona Ecovoiu)

PICANT

Oana Roman se lauda ca evita sa imprumute bani de la tatal sau, politicianul Petre Roman, pe motiv ca e zgarcit. Si 500.000 de lei e o suma prea mare. (S.E.)

Cristina Rus si-a montat oglinzi retrovizoare nefinisate. Astfel, hotii se taie la mana si dau bir cu fugitii. O asemenea idee ar trebui inregistrata. La OSIM! (S.E.)

Aurelian Temisan trebuia sa fie dublura lui Stefan Banica din muzicalul "Chicago". Din pacate, a refuzat oferta cu gandul sa ajunga in America, cu un turneu. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden