x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Serialul "Suleyman Magnificul", în pericol din cauza lui Hurrem. Ce a mai făcut frumoasa actriţă

Serialul "Suleyman Magnificul", în pericol din cauza lui Hurrem. Ce a mai făcut frumoasa actriţă

25 Feb 2013   •   17:05
Serialul "Suleyman Magnificul", în pericol din cauza lui Hurrem. Ce a mai făcut frumoasa actriţă
Sursa foto: sursa foto: kanald.ro

Meryem Uzerli, interpreta sultanei Hurrem in serialul – fenomen Suleyman Magnificul, a ajuns la razboi cu producatorii, informează kanald.ro. Frumoasa si indragita actrita a plecat intr-o binemeritata vacanta, de unde s-a intors mai plinuta cu aproape 10 kilograme, lucru care i-a adus la disperare pe producatorii serialului deoarece nu mai incapea in costumele deja facute pentru silueta ei.  
"Din nefericire pentru Meryem dar si pentru echipa de filmare, kilogramele acumulate de catre actrita nu pot fi usor trecute cu vederea. In primul rand, pentru ca nu se pot croi alte rochii din cauza ca materialele folosite sunt extreme de costisitoare, ne mai punand la socoteala si timpul in care ar trebui facute. In al doilea rand, daca ar apela la solutia salvatoare ca Meryem sa foloseasca hainele pe care le-a purtat in perioada cand era insarcinata in serial, ar da de banuit telespectatorilor care sunt foarte atenti la toate detaliile", mai scrie sursa citată, precizând însă că Hurrem a început deja să slăbească şi a scăpat de câteva kilograme.

×
Subiecte în articol: Suleyman Magnificul Hurrem