x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Tango de noiembrie

Tango de noiembrie

08 Noi 2005   •   00:00
Tango de noiembrie

A aparut numarul pe luna noiembrie al revistei Tango, cu lucruri noi si spectaculoase. Mentionam doar cateva dintre ele. Palma Danielei Nane bate la fund (cu tandrete, desigur) un baiat gol, manechin si actor in devenire. Dar pentru ca era inca minor in momentul realizarii fotografiei de pe coperta, echipa revistei Tango a luat mai intai acordul scris al mamei celui batut la fund si apoi a trecut la treaba.

CONFESIUNI. Anastasia Lazariuc, invitata rubricii "La vita e bella", nu recunoaste explicit relatia ei cu Mihai Constantinescu ("las la latitudinea si imaginatia oamenilor sa descifreze acest subiect atat de mediatizat"), dar isi povesteste viata, iubirile si dezamagirile intr-un amplu si emotionant material realizat de Miron Manega. Pe cand era eleva, Anastasia a fost nevoita sa lucreze ca femeie de serviciu pentru a-si intretine familia: "Am acceptat propunerea directorului scolii de a lucra, cu jumatate de norma, dupa ore. Adica sa fac curatenie in scoala. La inceput imi era rusine de colegii mei, imi era teama ca vor rade de mine. N-au ras, dimpotriva, ma ajutau si ei sa spal dusumelele. Am lucrat ca femeie de serviciu pana am terminat zece clase".

PROBLEME IN MARIAJ. Mihai Alexandru (cel cu care, se pare, Anastasia va lucra la noul album) se confeseaza, in premiera absoluta in Tango, despre casnicia sa cu Nicola, care n-a fost nici pe departe atat de fericita pe cat a prezentat-o presa. "Banii se duceau pe haine. Este un subiect care ma turbeaza. Haine. Atat! Le lua si dupa aceea le dadea la altii. Si spunea tot timpul ca nu are haine. Haine de mari firme."

COPIL OBRAZNIC. Robert Turcescu vorbeste despre sentimentele sale pentru femei. "Eu nu iubesc femeile. Eu le supar. Si ele ma iarta. Eu le alung, apoi le strig inapoi si ele ma asteapta, zambind amar si intelegator, ca unui copil obraznic."

"Am invatat ca un om nu trebuie sa-l priveasca pe altul de sus decat atunci cand trebuie sa se aplece pentru a-l ajuta sa se ridice", spune Gabriel Garcia Marquez in cadrul noii rubrici, "Alfabetul dupa..." din revista Tango.

×
Subiecte în articol: antimonden