x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Teatru - A fuma sau a nu fuma

Teatru - A fuma sau a nu fuma

16 Noi 2005   •   00:00

Un teatru din Italia trebuie sa schimbe scenariul piesei "Vedere de pe pod", semnata de Arthur Miller, dupa ce unul dintre spectatori s-a plans ca se fumeaza in timpul reprezentatiei.

Apa cu gust de somon


O companie producatoare de apa minerala din Statele Unite a hotarat sa-si delecteze clientii cu un nou sortiment special. Astfel, pe langa bauturile carbogazoase cu gust de curcan cu sos sau placinta de dovleac, americanii se pot bucura acum si de apa minerala cu gust de somon afumat.

Cercetare - Cel mai neplacut sunet din lume


Cercetatorii din Marea Britanie au lansat proiectul BadVibes, pentru identificarea celui mai neplacut sunet din lume. Oamenii de stiinta spera ca proiectul lor va contribui la transformarea lumii intr-un loc mai bun si mai putin stresant din punct de vedere fonic. Aproximativ 30.000 de persoane au votat deja sunetele care le displac cel mai mult de pe o lista pusa la dispozitia populatiei pe site-ul www.sound101.org. Pe lista prezentata pe site se afla diverse zgomote, cum ar fi sforaitul si tusea.

Licitatie - 380 de euro pentru autograful Papei


O carte in germana scrisa de Benedict al XVI-lea, care costa in mod normal cinci euro, a fost cumparata cu 380 de euro in urma unei licitatii pe Internet, acest pret fiind obtinut pentru ca respectiva lucrare este iscalita de Suveranul Pontif, relateaza AFP. Exemplarul din lucrarea "Tu esti lumina lumii", o meditatie asupra Craciunului redactata in 2004 de cardinalul Joseph Ratzinger, a fost pus in vanzare in beneficiul unei organizatii caritabile care desfasoara activitati in beneficiul copiilor defavorizati, a anuntat editorul german Sankt-Benno. Alte noua carti ale fostului cardinal Ratzinger, pe care le-a semnat cu cateva luni inainte de a fi ales papa, vor fi scoase la licitatie in aceleasi conditii in urmatoarele zile.

La femei - Michael, prins pudrandu-si nasul


Michael Jackson a declansat o alerta de securitate intr-un centru comercial din Dubai, dupa ce a fost vazut pudrandu-si nasul in toaleta pentru femei. Vedeta, care purta o esarfa specifica femeilor arabe, a intrat din greseala in toaleta pentru femei, si-a scos voalul si a inceput sa-si refaca machiajul. O femeie care se afla in fata oglinzii alaturate a tipat speriata in momentul in care l-a recunoscut pe cantaret, insa apoi i-a facut poze cu telefonul mobil. La randul sau, Jackson a tipat si el, motiv pentru care garda de corp s-a grabit sa i se alature.

Recompensa - Willis da 1.000.000 de dolari pe ben Laden


Bruce Willis ofera 1.000.000 de dolari oricarei persoane care ii preda pe liderii al-Qaida. Actorul din "Greu de ucis" va plati pentru orice informatie referitor la locul in care se afla Ossama ben Laden, Aymen Al-Zawahiri sau Abu Musab Al-Zarqawi, despre care se crede ca au planificat atentatele de la 11 septembrie. Willis va da recompensa in cadrul emisiunii tv Rita Cosby: Live And Direct.

Mamica - Katie Holmes renunta la actorie


Katie Holmes va renunta definitiv la actorie, pentru a avea grija de copilul pe care il va avea cu Tom Cruise.
Actrita, in varsta de 26 de ani, vrea sa se dedice total indatoririlor pe care le implica statutul de sotie. "Katie a decis sa renunte la actorie. Ea le-a spus prietenilor ca ea si Tom au decis ca este mai bine sa stea acasa si sa creasca copilul pe care-l vor avea. Decizia ei a suscitat mirare la Hollywood. Ea are varsta potrivita pentru a interpreta extrem de multe roluri si a ales sa inchida usa unei cariere promitatoare", a declarat un apropiat al actritei.

Teatru - A fuma sau a nu fuma pe scena


Un teatru din Italia trebuie sa schimbe scenariul unei piese, dupa ce unul dintre spectatori s-a plans ca se fumeaza in timpul reprezentatiei. "Am jucat aceasta piesa de cel putin 300 de ori si nu mi s-a mai intamplat ca unul dintre cei prezenti in sala sa ma reclame ca fumez pe scena. Asa a scris Arthur Miller piesa «Vedere de pe pod», asa trebuie jucata", a declarat protagonistul piesei, actorul Sebastiano Lo Monaco (foto), citat de Corriere della Sera. In ianuarie 2005, in Italia a fost interzis fumatul in locurile publice.

Rubrica realizata de Adriana V. Paduraru

×
Subiecte în articol: antimonden