x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden DEFECTELE SECRETE ale VEDETELOR! Sunt celebre, dar ascund drame și beteșuguri despre care știu puțini

DEFECTELE SECRETE ale VEDETELOR! Sunt celebre, dar ascund drame și beteșuguri despre care știu puțini

de Magda Cristina Ursache    |    25 Iul 2014   •   19:53
DEFECTELE SECRETE ale VEDETELOR! Sunt celebre, dar ascund drame și beteșuguri despre care știu puțini

Le vezi strălucind pe ecran dar nici nu-ți poți închipui că trupurile lor „perfecte” nu sunt atât de perfecte pe cât par.

Andy Garcia, pe numele său adevărat Andrés Arturo García Menéndez, actor american de origine cubaneză, este cunoscut pentru rolurile sale memorabile în filme precum „Nașul III” sau seria ”Ocean” (11, 12 și 13), unde a jucat alături de Brad Pitt și George Clooney.

Puțini știu că actorul a debutat cu un rol episodic, în serialul ”Verdict: crimă!”, alături de Angela Lansburry. Și mai puțini cunosc însă un amănunt terifiant din viața actorului: Andy Garcia a avut un frate geamăn. Unul lipit de el în zona umărului. Fratele geamăn nu era însă foarte bine dezvoltat, avea mărimea unui grepfruit și nu avea nici o șansă să se dezvolte nici dacă s-ar fi încercat o separare ca în cazul gemenilor siamezi obișnuiți. La scurt timp după naștere, medicii au decis extirparea geamănului de pe umărul lui Andy. În afara unor fotografii și a cicatricii pe care o va purta toată viața, Andy Garcia nu are alte amintiri despre acea perioadă. Mărturisește însă că, uneori, atunci când trebuie să intre în pielea unui personaj, simte ajutorul - sau uneori dojana - fratelui geamăn.

Vezi GALERIE FOTO

În momentul de față, Andy Garcia este implicat într-un proiect cinematografic personal - „Hemingway și Fuentes” - care pornește de la romanul „Bătrânul și marea”...

Vezi și povestea altor vedete cu beteșuguri fizice neobișnuite:

Află ce cântăreață americană s-a născut cu o coadă ”de drăcușor”

Știi ce actor din „Transformers” s-a născut cu trei sfârcuri?

Ea este fotomodelul fără buric! Pe bune!

S-a iubit cu „agentul 007”... dar oare James Bond știa că are câte 6 degete la picioare?

































×
Subiecte în articol: felicia actor