x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedete stresate de mobil

Vedete stresate de mobil

12 Mai 2004   •   00:00

Nu oricine isi permite sa palavrageasca la telefon, caci pensiile sunt simbolice iar salariul minim pe economie este de-a dreptul rusinos. Doar vedetele, care castiga sume frumusele, nu se grabesc sa scurteze o discutie telefonica.

SIMONA ECOVOIU

Am provocat VIP-urile la o convorbire telefonica, pentru a afla cam cat prapadesc pe convorbirile telefonice. Asa am descoperit si ce apeluri le scot din minti. De pilda, Gabi Vranceanu Firea este bombardata zilnic de agentii de asigurari, iar Cristina Rus de la Blondy de zeci de bip-uri de la necunoscuti. In schimb, designerul Catalin Botezatu este hartuit de mai bine de trei ani de o ziarista, pe care n-a ezitat sa o dea in judecata.

Uita sa-si plateasca factura

Cristina Rus de la Blondy nu este mai tacuta, din moment ce scoate din buzunar 9 milioane de lei in fiecare luna. Mai grav e ca uita sa plateasca facturile si adesea i-a fost blocat celularul: „Poate ca nu m-ar costa atat de mult, dar vorbesc foarte des cu sora mea, Ioana, care este in Italia, asa ca am o scuza. Nu stiu cum fac, dar uit mereu sa platesc factura. Sa nu credeti ca daca sunt vedeta mi se trece cu vederea, dimpotriva, mi se blocheaza telefonul, ca oricarui muritor de rand. Urasc sa primesc bip-uri de la necunoscuti".

Grecul isi toaca leafa pe femei

Nikos Koudounis, matinalul postului Tv Sport, este si el de fel un limbut. Numai ca acesta prefera sa-si prapadeasca banii nu in interes de serviciu, ci pe fete: „Iubite nu mai am, ultima m-a parasit, dar chiar si asa am multe amice pe care le sun de cateva ori pe zi. Platesc destul, in jur de 7 milioane de lei. Insa cand ma indragostesc, am de plata mai mult,caci vorbesc cu respectiva de 15 milioane lei".

O ziarista il hartuieste de trei ani

Designerul Catalin Botezatu ar fi fost poate mai fericit daca nu s-ar fi inventat telefonul. Si asta pentru ca, de mai bine de trei ani, o ziarista, pe numele sau Virginia, il zapaceste cu apeluri si SMS-uri. Ca sa scape de ea, Bote a ajuns si la tribunal acuzand-o, pe cea care ii face zile fripte, de hartuire. Si-ar fi schimbat numarul de telefon ca sa-i piarda urma, dar i-ar fi mult prea greu, din cauza afacerilor. Lunar, el vorbeste pe mobil de circa 300 de dolari.

Vorbeste cu Moldova de 2 milioane de lei

Vedeta Antenei 1, Gabi Vranceanu Firea, se converseaza la telefon, nu se incurca! La sfarsitul lunii ajunge la un total de plata de vreo 10 milioane de lei: „De pe telefonul fix vorbesc de vreo 2 milioane de lei, cu familia mea din Moldova. Din pacate, ajung destul de rar pe acasa, asa ca ce ramane de facut, decat sa ii sun?! Banii, nu conteaza cand iti faci astfel de placeri! Iar mobilul, pe care il folosesc mai degraba in interes de serviciu, ma costa alte 8 milioane de lei. Ma enerveaza ingrozitor sa fiu cautata pentru asigurari de casa, masina sau de viata. Daca am nevoie merg singura la ghiseu!".
×
Subiecte în articol: antimonden milioane