x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Victorie pentru Angelina Jolie. Actrița obține eliminarea unui judecător din dosarul său de divorț

Victorie pentru Angelina Jolie. Actrița obține eliminarea unui judecător din dosarul său de divorț

24 Iul 2021   •   21:30
Victorie pentru Angelina Jolie. Actrița obține eliminarea unui judecător din dosarul său de divorț

Angelina Jolie a obținut o victorie în bătălia legală cu Brad Pitt. Un judecător a fost descalificat din dosarul de divorț.

Judecătorul John Ouderkirk pronunțase o hotărâre care a acordat lui Pitt custodia comună a copiilor, în luna mai a acestui an, scrie BBC.

Vineri, însă, o instanță din California a fost de acord cu Angelina Jolie, care a cerut descalificarea judecătorului pe motiv că nu ar fi oferit destule informații privind legăturile sale cu unul dintre avocații actorului.

Conform instanței, a fost vorba despre o „încălcare etică” și poate pune la îndoială „capacitatea judecătorului de a fi imparțial”.

Acum, bătălia legală asupra celor cinci copii minori ai cuplului poate fi reluată în fața unui nou judecător.

Judecătorii privați sunt adesea angajați în SUA pentru a media dispute între vedete care divorțează, din motive de confidențialitate.

Reprezentanții Angelinei Jolie nu au comentat încă decizia. Dar, după decizia din mai, o sursă a declarat pentru agenția de presă AFP că Jolie credea că ei și copiilor li se refuză „un proces echitabil”.

Jolie a criticat decizia judecătorului Ouderkirk de a nu permite copiilor lor să depună mărturie.

În luna mai, John Ouderkirk, un judecător privat angajat să supravegheze cazul, a decis în favoarea lui Brad Pitt. Angelina Jolie nu a obiectat la custodia comună, dar spunea că există „alte motive de îngrijorare”.

Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt părinţii lui Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani şi gemenii Vivienne şi Knox cu vârsta de 12 ani.

Actriţa a divorţat de Brad Pitt în 2016, menţionând faptul că între cei doi sunt „diferenţe ireconciliabile”, Brad Pitt fiind anchetat în trecut pentru posibile abuzuri asupra copiilor după ce şi-a pierdut cumpătul în faţa unora dintre ei.

Într-un interviu pentru Vogue, Angelina Jolie a spus că l-a părăsit pe Brad Pitt pentru bunăstarea familiei sale.

„A fost decizia corectă. Mă focusez pe sănătatea psihică a copiilor”, a continuat actriţa.

Mediafax

×
Subiecte în articol: angelina jolie