x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Rugăciunea puternică din Postul Maicii Domnului. Face minuni pentru credincioșii care o rostesc

Rugăciunea puternică din Postul Maicii Domnului. Face minuni pentru credincioșii care o rostesc

de Redacția Jurnalul    |    03 Aug 2024   •   17:20
Rugăciunea puternică din Postul Maicii Domnului. Face minuni pentru credincioșii care o rostesc

Rugăciunile din timpul Postului Maicii Domnului sunt mai puternice, astfel că dorințele credincioșilor se realizează mai ușor.

În acest an, Postul Adormirii Maicii  Domnului  a început pe 31 iulie și durează două săptămâni, cu mai multe zile de dezlegare la untdelemn și vin. 

Rugăciunea puternică din Postul Maicii Domnului

„Astăzi, ne stă înainte nevoinţă duhovnicească de taină spre câştigarea iertării greşelilor noastre şi spre împăcare cu Dumnezeu. Astăzi, să lepădăm vălul răutăţii şi să secăm izvoarele gândurilor celor rele, apropiindu-ne cu dragoste şi de cei ce ne urăsc pe noi.

Astăzi, să curăţim haina cea murdară de păcate a sufletelor noastre şi să încetăm a mai judeca şi osândi pe aproapele nostru, ca să nu fim noi osândiţi în focul cel veşnic. Astăzi, să privim cu milă spre cei săraci şi să ne ostenim, după putere, spre lucrarea faptelor celor bune ale milosteniei sufleteşti şi trupeşti.

Astăzi, să ne spălăm în baia gândurilor de umilinţă veşmântul sufletului şi să plângem pentru căderea noastră şi pentru alunecarea de pe calea mântuirii. Astăzi, să acoperim mulţimea păcatelor noastre cu rugăciunea cea fierbinte către Hristos, ca să treacă cu vederea anii pribegiei noastre departe de drumul ascultării. Amin!”.

 

 

×
Subiecte în articol: rugaciune postul maicii domnului