x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Spectacole Festivalul Asia Fest, la București

Festivalul Asia Fest, la București

de Georgiana Ionita    |    10 Noi 2016   •   22:19
Festivalul Asia Fest, la București

În perioada 11-13 noiembrie, Romexpo este gazda celei de-a patra ediții a  Festivalului Asia Fest. Vor fi demonstrații culinare, dansuri de la Bollywood, tatuaje cu henna, filme asiatice, Dansul Leului Chinezesc și cel mai mare concurs de cover-uri K- Pop.

 

De la sărbătoarea culturilor nu vor lipsi țările care au făcut mereu, la Asia Fest, paradă cu porturile, demonstrațiile de artă culinară, muzica și dansurile minunate: Coreea de Sud, Japonia, China, India, Turcia, Vietnam, Thailanda sau Iran. Coreea de Sud va fi, însă, invitata de onoare, întreaga ediție de anul acesta fiindu-i dedicată.

 

Concert Gemini și cel mai mare concurs de cover-uri K-Pop

Sâmbătă, 12 noiembrie, co-organizatorul Kompas Events îl va aduce la București, pe scena de la Asia Fest pe rapperul coreano-american Gemini, care va susține un concert și va  juriza concursul de cover-uri K-pop.

Cosplay performance

Asia Fest va premia cele mai frumoase costume, cele mai credibile performance-uri de Cosplay și pe cei mai animați fani ai anime-urilor.

Mâncăruri asiatice și demonstrații culinare

Chefi cunoscuți vor dezvălui celor prezenți secretele bucătăriei asiatice: Mehrzad Mogazehi (sâmbătă, 12 noiembrie, între orele 11.00 și 12.00), Alex Cîrțu (sâmbătă, 12 noiembrie, între orele 12.00 și 13.00) și John Menumorut (duminică, 13 noiembrie, între orele 11.30- 12.50). Nu vor lipsi de la festival zonele de lounge special amenajate în stilul unora dintre țările asiatice care vor participa, iar extravaganta expoziție de haine și bijuterii adaugă un motiv în plus invitației de a nu rata cea de-a IV-a ediție a festivalului Asia Fest.

Tatuaje cu henna și dansuri asiatice

 În cele 3 zile, maeștrii tatuajelor cu henna vor fi prezenți la Asia Fest: vineri (11 noiembrie) între orele 15.00 și 21.00, sâmbătă (12 noiembrie) între orele 10.00 și 21.00, și duminică (13 noiembrie) între orele 10.00 și 20.00.  De asemenea, puteți asista la demonstrații de caligrafie coreeană, puteți învăța ceremonia ceaiului coreean sau cum să pictați evantaie și lampioane, ori puteți viziona fimele ce vor rula pe ecran.

Dan Puric în Drumul Mătăsii

Sâmbătă, de la ora 19.00, Compania Passe- Partout Dan Puric va susține, la Teatrul de pe Lipscani spectacolul ”Drumul Mătăsii” - primul spectacol de arte marțiale, teatru non-verbal și dans din România. Spectacolul este realizat sub îndrumarea maestrului de arte marțiale ZHU RONG FU, iar din distribuție fac parte campioni naționali și laureați ai competițiilor internaționale de Wushu - atât sportivi, cât și actori. Kung Fu, pantomimă, dans, arme tradiționale, costume seducătoare, metaforă și umor - toate acestea fac din "Drumul Mătăsii" o combinație spectaculoasă de basm chinezesc și film cu Jackie Chan.

Programul complet se găsește pe www.asiafest.eu sau FB: https://www.facebook.com/Asia-Fest.

×
Subiecte în articol: Festivalul Asia Fest bucuresti Romexpo