x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Vacanțe numai bune de pus pe Instagram și nu numai 

Vacanțe numai bune de pus pe Instagram și nu numai 

de Maria Coman     |    23 Aug 2023   •   06:00
Vacanțe numai bune de pus pe Instagram și nu numai 

Vine toamna, încep şcolile, încep şi cursurile de diverse feluri. Aşa că v-am pregătit o selecţie interesantă de ateliere ce vor începe în lunile ce urmează. 

Cum să îţi creezi un mindset de succes Ce facem cu mintea? Se poate spune că e haios când ne dăm singuri de gândit, mai ales dacă avem creativitate cu abundenţă sau scenarită cronică (capacitatea de a ne crea scenarii în minte). Ei bine, de multe ori aceste scenarii sau idei devin ca profeţii care se autoîndeplinesc. De ce? Pentru că ne punem pe ochi o pereche de „ochelari” care filtrează tot ce vedem într-o singură categorie. Acum, această categorie poate să ne fie utilă sau nu – dacă totul vedem ca o oportunitate de creştere, aşa va fi (şi nu vom experimenta eşecul în viaţa noastră fiindcă a fost doar o etapă de învăţare). În schimb, dacă totul trebuie să iasă perfect, niciodată nu va fi suficient de bun pentru că mereu va fi ceva care are nevoie să fie îmbunătăţit. Până la urmă şi Windows-ul încă se îmbunătăţeşte după aproape 40 de ani. Cursul se va desfăşura săptămânal, în zilele de vineri, în intervalul 19:00-21:00, cu pauză în 22 septembrie.


 

Transformă-ţi vacanţele în poveşti vizuale

 

Îţi doreşti să-ţi transformi călătoriile în amintiri unice şi captivante, imortalizând peisaje uluitoare şi momente memorabile în imagini deosebite? Atunci acest curs de fotografie de călătorie este perfect pentru tine! Vei învăţa principiile şi tehnicile de bază ale fotografiei, care te vor ajuta să-ţi pui amprenta personală în fiecare fotografie pe care o realizezi. Indiferent dacă te afli într-o destinaţie exotică sau petreci o zi relaxantă la plajă, vei învăţa cum să ieşi din tiparele imaginilor obişnuite şi să creezi imagini captivante şi originale. Vei învăţa cum să alegi subiecte interesante, să creezi cadre profesionale şi să gestionezi condiţiile de iluminare pentru a obţine rezultate remarcabile în orice circumstanţe. Cu ajutorul sfaturilor practice, demonstraţiilor şi exerciţiilor din curs, îţi vei dezvolta abilităţile şi îţi vei crea propriul stil fotografic. Fie că doreşti să fotografiezi destinaţii iconice sau să explorezi locuri ascunse şi neumblate, acest curs te va inspira şi îţi va oferi instrumentele necesare pentru a realiza fotografii de calitate superioară şi a-ţi împărtăşi povestea într-un mod unic şi personal. Cursul se va desfăşura săptămânal, în zilele de miercuri, în intervalul 19:00-21:00, la Fundaţia Calea Victoriei.

 

Pentru cei care îşi doresc să fie mai buni la vorbitul în public şi să scape de emoţii, la Dalles Go se pot înscrie la un program de 3 luni.  Dacă ai vorbit măcar o dată în public și ți-au tremurat mâinile ori glasul, ți-au transpirat palmele ori te-ai fâstâcit, atunci aceste cursuri Public Speaking începători sunt ceea ce ai nevoie pentru a capăta încredere în tine. Cursurile de Public Speaking îți dezvoltă abilitatea de a vorbi în public, lucru care îți poate determina succesul în carieră, capacitatea de a dezvolta o afacere sau chiar relațiile cu prietenii și familia. Într-o conversație, vânzare, prezentare sau într-un discurs vorbele bine alese contează cel mai puțin. Cei care te asculta sunt influențați doar 7% de ceea ce le spui! Diferența stă în felul în care le spui! Vorbele bine intonate, frazate, mimica și atitudinea potrivite sunt cele care contează cu adevărat. La aceste cursuri de public speaking vei învață, practic, arta „vorbelor bine spuse”, prin însușirea rostirii corecte a sunetelor dintr-un cuvânt, a găsirii ritmului, intonației, modulațiilor vocii, volumului și frazării potrivite. Astfel, vei obține maximum de impact în rândul celor care te ascultă. Vei deveni o personalitate convingătoare, autoritară, seducătoare sau sensibilă, în funcție de interesul și aria ta profesională. 

La cursul de vorbit în public te antrenăm cu tehnici folosite de personalități celebre. Te învățăm să îți stăpânești tracul și emoțiile, îți „dezlegam” limba cu fraze complicate și exerciții de limpezire a vorbirii, astfel încât vei deveni atent la orice vocală ori consoană pe care o rostești. Pe parcursul celor 12 săptămâni de cursuri public speaking practice te învățăm să respiri diafragmatic și să ții în priză o sală de sute de persoane cu discursul tău. Vei căpăta un timbru vocal de invidiat! Te învățăm atitudinea de scenă, felul în care trebuie să gesticulezi, felul în care privești și zâmbești cu ajutorul privirii. Te ajutăm să înveți să-ți structurezi discursul ori prezentarea. Dacă deții o afacere sau lucrezi într-un domeniu în care această capacitate de a vorbi în public îți este necesară, ai șanse să-ți mărești profitul, vânzările sau chiar să obții o slujbă mult mai bună. Și toate astea doar povestind cu încredere despre lucruri interesante pe care deja le cunoști foarte bine. Trebuie să reții că, pentru mulți oameni, vorbitul în public nu este un talent înnăscut, ci unul dobândit, se arată în prezentarea cursului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: vacante instagram