x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Zilele Bucureștiului 2024, eveniment care celebrează 565 de ani de București

Zilele Bucureștiului 2024, eveniment care celebrează 565 de ani de București

de Redacția Jurnalul    |    20 Sep 2024   •   23:00
Zilele Bucureștiului 2024, eveniment care celebrează 565 de ani de București

Primăria Capitalei organizează Zilele Bucureștiului 2024 în weekend-ul 21-22 septembrie, în Piața Constituției. Evenimentul va celebra împlinirea a 565 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului. În cele două zile, se vor organiza activități pentru publicul de toate vârstele, concerte live, dar și concursul international de 3D video mapping, iMapp Bucharest.

Program evenimente Zilele Bucureștiului 21 septembrie Ziua de 21 septembrie are ca program al evenimentelor din cadrul Zilele Bucureștiului 2024 intervalul orar 16.00 – 23.00. 

Începând cu ora 16:00, bucureștenii și turiștii deopotrivă sunt invitați să descopere și să se bucure de activități diverse, care vor crea o atmosferă de sărbătoare, cu atracții pentru toate categoriile de vârstă.

Pe parcursul întregului eveniment, artiști stradali în costume tematice vor crea mini-petreceri în diferite colțuri ale locației, aducând energie și veselie.


Potrivit Primăriei Capitalei, iMapp Bucharest – Winners League este cel mai mare eveniment de video mapping din lume și un simbol al artelor vizuale și al tehnologiei de New Media. În cadrul evenimentului, fațada impozantă a Palatului Parlamentului, de 23.000 de metri pătrați, devine o operă digitală de artă, oferind un spectacol vizual absolut captivant. Tema concursului de anul acesta – Legacy – se dorește a fi o celebrare a diversității culturale, a folclorului și tradițiilor unice din întreaga lume, alături de valorile și emoțiile universale.
 

×