x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul 400 de apartamente noi în Ploieşti

400 de apartamente noi în Ploieşti

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    17 Iul 2008   •   00:00

Recent a fost lansat în România un nou brand pe domeniul imobiliar, grupul Primavera, ca rezultat al uniunii dintre investitorii Plaza Centers, Bar-On Adam Structures Ltd. şi Aura Investment Ltd

Recent a fost lansat în România un nou brand pe domeniul imobiliar, grupul Primavera, ca rezultat al uniunii dintre investitorii Plaza Centers, Bar-On Adam Structures Ltd. şi Aura Investment Ltd. La acest moment grupul este implicat în construirea de proiecte rezidenţiale şi destinate segmentului business concretizînd mai mult de 3.000 de apartamente şi 22.000 mp de birouri în Bucureşti, Ploieşti şi Braşov. Cu acest prilej a fost adus în prim plan cel mai nou proiect, anume Parcul cu Salcîmi din Ploieşti.

 

 

Prezentarea proiectului

Acesta aduce un plus de 400 de apartamente adunate în 7 blocuri, la capitalul imobiliar al Ploieştiului. Complexul rezidenţial este situat pe strada Ţiţeica, în partea de nord a oraşului şi este proiectat într-un stil modern semnat de Barely Levitzky Kassif Architects & Town Planners Ltd (BLK) Company. Alături de blocurile pentru locuit sînt incluse în cadrul complexului spaţii verzi, locuri de parcare şi un spaţiu comercial. Clădirile beneficiază de apartamente cu 1, 2 , 3  sau 4 camere proiectate după un plan de amenajare modern, finisat cu elemente precum: parchet laminat german în dormitoare, gresie ceramică, uşi metalice,

uşi interioare de calitate, apometre şi echipament sanitar. Apartamentele pot fi achiziţionate la preţuri pornind de la 1.050 euro/mp plus TVA, într-o primă fază urmînd să fie realizate două blocuri cu 104 apartamente pînă în aprilie 2010, restul proiectului urmînd a fi finalizat în octombrie 2011.

 

Monitorizare imobiliară

Pentru oraşul Bucureşti, cel în care preţul pe metru pătrat neconstruit sau construit ajunge să reprezinte chiar şi un salariu lunar cîştigat pe un post de conducere, este demn de semnalat raportul de monitorizare a anunturiparticulari.ro întocmit de Agentie.Net. Acesta pune la dispoziţie informaţii legate de fluctuaţia preţurilor imobilelor în segmentul mai-iunie 2008, respectiv iunie 2007-iunie 2008. Astfel, potrivit raportului, în luna iunie a fost înregistrat un număr-record de oferte apărute pe piaţă, atît pentru apartamente, cît şi pentru terenuri, înregistrînd o inflaţie de oferte imobiliare. Creşterea numărului de oferte scoase pe piaţă a influenţat şi preţurile solicitate de proprietari. În numărul viitor vom prezenta pe larg toate datele raportului.

×
Subiecte în articol: apartamente