x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Antipudibonderia - Intre doua florarese

Antipudibonderia - Intre doua florarese

de Toma Roman Jr    |    11 Iun 2006   •   00:00
Antipudibonderia - Intre doua florarese

Acum vreo cinci ani, cam prin iunie, treceam printr-o mare depresie. O iubita de-a mea, Andreea, teribil de frumoasa si proasta, alesese calea sexului tantric. Adicatelea ma parasise in favoarea slehtei lui Grig Bivolaru tocmai intr-o perioada in care eu scriam mult contra pseudo-yogagiilor.

Zaceam singur si trist pe terasa de la Muzeul Literaturii, cu o halba-n fata. N-aveam chef de nimic si refuzasem compania unor analisti politici, sociali, militari si literari de carciuma. La un moment dat m-am trezit cu o aratare ciudata care-mi oferea un trandafir ofilit. Era o tiganca compusa dintr-un bandaj pe falca, fusta de blugi, papuci cu sclipici si tate mari. I-am atras atentia ca n-am cui sa ofer trandafirul, iar apoi am bancuit stupid ca o sa o cumpar pe ea. Mi-a zis cu tupeu sa-i iau macar o bere daca nu vreau floarea flescaita. Pe langa ca vindea flori, o chema si Flory.

Totul pentru Fane


Pe bratul drept avea un tatuaj clasic, d-ala verzuliu, cu o inima strapunsa de sageata sub care scria Fane. Intre Fane si falca era o legatura directa. El ii crapase mandibula, ca nu adusese destui bani acasa cu vreo trei seri in urma. Din cate am inteles, Fane era un baiat bun, temperament de artist. Statuse la parnaie, unde, nu se stie de ce, ajunsese la concluzia ca are talent muzical. Voia sa joace in filme indiene, sa cante cum il auzise in copilarie pe Raj Kapoor. Ca sa se pogoare inspiratia, trebuia sa bea de dimineata pana seara, cand se apuca sa repete. Daca nu avea combustibil, devenea irascibil si o caftea pe Flory. In seara cu pricina, fata maronie nu produsese prea mult si risca sa se aleaga cu alte pansamente. Nu stiu ce a fost in capul meu, dar am reiterat propunerea sa o cumpar. Mi-a raspuns: "Mai asteapta jumat de hora ca sha vina si varah-mea Mareana. Singurah nu merg ca daca esti d-ala matochist... este multi perversi... mai pui si tu treijdamii si o ai si pe ea".

Ploaia


Intr-adevar, in scurt timp a mai rasarit o tiganca, mai tanara cu vreo cinci-sase ani decat prima. Nu avea tatuaje la suprafata, dar in schimb era posesoarea unei serii de taieturi adanci, frumos ordonate, pe mana stanga. Flory, care-si asumase rolul de purtator de cuvant, mi-a explicat ca Mariana, cand sufera din varii motive, se taie cu lama pe mana. "Intelectualii fini" de pe terasa se uitau la mine si la companioane ca la urs. Ca un gest de fronda, le-am oferit bratele mele tigancilor si am pornit catinel, fara nici o apasare, spre casa. Dupa nici o suta de metri s-a pornit o furtuna groaznica. Nu am gasit nici un taxi. Vreo doi soferi n-au oprit cand le-au vazut pe fete. Am ajuns pe jos cu greu, plouat, dar bine fixat intre cele doua.

Dilema cu branza


Cand am intrat in casa ii multumeam lui Dumnezeu ca in afara de cateva carti rare nu am obiecte mici care sa tenteze niste hoate de ocazie. Flory si Mariana m-au rugat sa le las sa faca o baie fierbinte sa se incalzeasca dupa drumul prin udatura. Au intrat pe rand, dupa care mi-au spus ca, pe durata reprizelor de amor, cate una din ele va sta tot in baie, pe motiv ca "nu suntem lesbience". Am scormonit mult si bine prin sertare si am gasit, spre dezamagirea mea, un singur prezervativ. L-am utilizat cu Flory si nu a fost deloc o experienta urata. La gandul ca o sa se intoarca la Fane cu oarece bani si nu o sa mai manance bataie, florareasa si-a dat silinta sa-si foloseasca buzele si organul genital cat mai bine. Dupa ce s-a consumat povestea fizica, Flory mi-a povestit mandra ca e din neam de tigani boldeni, care se ocupa de multe generatii cu comertul cu flori si ca se trage taman din judetul Giurgiu. Mariana a deschis, pentru prima oara de cand ne vazusem, gura, ca sa-mi ceara ceva de mancare. Mi-am spus ca trebuie sa fiu o gazda buna si le-am adus salam, paine si o cutie cu branza topita. Au hapait in mare viteza tot salamul, painea si jumatate din triunghiurile de branza. Cu o voce gajaita, Flory mi-a cerut sa-i imprumut de la mine o pereche de sosete, fiindca a plouat si "se raceste la picioare". Cand cotrobaiam in dulap dupa ciorapi, Mariana a cuvantat a doua oara, rugandu-ma sa o las sa ia din baie un sapun pe jumatate consumat, cu miros de lamaie. Despre ce mai ramasese in cutia cu branza topita nu au zis nimic. Le-am condus spre usa cu un sentiment de usurare si multumirea ca nu mi-au mai cerut si un tirbuson, deodorantul sau o farfurie. Ne-am luat la revedere cu tandrete, fetele comunicandu-mi ca atunci cand mai am pofta de ele sa stau la terasa de unde le-am luat, fiindca trec cu flori pe acolo in fiecare seara. Dupa ce am incuiat in urma lor si m-am trantit in pat, imi tot circula o dilema prin cap. Habar n-aveam daca Fane mai si mananca branza atunci cand bea si canta ca Raj Kapoor sau daca Flory o sa dea alta destinatie triunghiurilor din cutia pe care o luase pe sest.

×
Subiecte în articol: arhiva jurnalul flory