x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Audi a lansat noul Allroad quattro concept

Audi a lansat noul Allroad quattro concept

19 Ian 2005   •   00:00

Audi a prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto International de la Detroit conceptul Allroad quattro, cu ocazia implinirii a 25 de ani de tractiune "quattro", specifica marcii germane.

SPLENDOARE. Conceptul Audi Allroad quattro reprezinta imaginea viitorului modelelor constructorului german
PUTERE. Din punct de vedere al motorizarii, acest concept este senzational. Noul V8 TDI cu injectie common rail este cel mai avansat si puternic motor diesel de opt cilindri, dezvoltand o putere maxima de 286 CP si un cuplu maxim de 650 Nm. Ajutat de cutia automata in sase trepte, propulsorul accelereaza la 100 km/h in 6,4 secunde si dezvolta o viteza maxima limitata electronic la 250 km/h.

SIGURANTA. "Audi road vision" este un sistem de senzori optici care permite recunoasterea tipului suprafetei si a conditiilor drumului, ajutand sistemele de siguranta sa imbunatateasca reactiile masinii. Un alt sistem de siguranta, prezentat in premiera mondiala, intr-un alt format, de CitroIn, este "Audi lane assist", care informeaza soferul prin intermediul vibratiilor din volan, in caz de parasire accidentala a benzii sale de circulatie. De asemenea, un alt sistem, denumit "Audi side assist", supravegheaza spatiul lateral si din spatele masinii, pentru a-l atentiona pe sofer asupra masinilor care se apropie.

×
Subiecte în articol: auto