x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Avere - Necuvantatoare si cam bogate

Avere - Necuvantatoare si cam bogate

de Raluca Grintescu    |    06 Aug 2006   •   00:00
Avere - Necuvantatoare si cam bogate

Credeati ca ati vazut totul? Ei bine, exista si necuvantatoare care nu numai ca se lafaie intr-un mare lux, dar averile lor depasesc uneori pana si bogatiile celor mai instariti oameni din lume.

In topul listei se afla patrupedul Gunther IV, cu o avere de 180 de milioane de dolari. In 1992, Contesa Karlotta Libenstein si-a lasat averea cainelui sau alsacian de pe atunci Gunther III. Fondurile s-au inmultit rapid si au triplat averea urmasului lui Gunther III. Locul doi este patronat de maimuta Kalu, cu o avere de 53 de milioane de dolari. Stapana sa, Patricia, a trecut-o in testament dupa ce l-a inlaturat pe sotul ei, marele inotator Frank O’Neill.

IN PUSCULITA. Patrupedul Toby Rimes a mostenit averea de 15 milioane de dolari a Ellei Wendel (New York). Locul patru il detine gaina Gogoo, care a primit suma de 10 milioane de lei, la cererea sotiei publicistului Miles Blackwell, dupa ce aceasta a decedat in 1999. Moose, sau mai bine spus protagonistul comediei Frasier, castiga cate 7.000 de dolari pe fiecare episod filmat. Actrita Beryl Reid si-a donat averea de 900.000 de dolari pisicii ei Eileen, in 1996. Jasper, cainele care a fost salvat dintr-un adapost de animale de mostenitoarea Diana Myburg, traieste acum pe picior mare, in pusculita lui numarandu-se 400.000 de dolari. Pana si Regina-Mama are o pasiune pentru animale, aceasta donand 4 milioane de dolari pentru ingrijirea unei cirezi de vaci (Aberdeen Angus) si a unei turme de oi (Cheviot).

×
Subiecte în articol: dolari pagina lui zdreanta