x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Bucătar de rezervă

Bucătar de rezervă

12 Dec 2007   •   00:00

După cum am spus, am intrat iar in cofetărie şi m-am delectat cu o parte infimă din delicatesele galantarului din stănga, pentru că pe cel din dreapta l-am dat gata. Bune rău! Dar m-a pus ăla... să intru intr-o cofetărie de lux!

După cum am spus, am intrat iar in cofetărie şi m-am delectat cu o parte infimă din delicatesele galantarului din stănga, pentru că pe cel din dreapta l-am dat gata. Bune rău! Dar m-a pus ăla... să intru intr-o cofetărie de lux! Şi... am văzut nişte prăjituri, atăt de sofisticate ca aspect, incăt nu m-am putut abţine să nu le testez. Dar cum la preţurile de peste 10 lei bucata nu-mi puteam permite prea multe, am cerut una cu o formă geometrică. Cu ciocolată pe deasupra, pe un blat de aluat, cu interior dintr-o cremă rece şi bucăţele de ciocolată şi alune, bine parfumată. Mi s-a părut foarte bună. Singura problemă era cum s-o abordezi. Linguriţa nu se infigea in suprafeţele tari din ciocolată, iar cănd am reuşit, o bucăţică a zburat pănă la masa vecină. Eram singură in cofetărie la ora aceea matinală şi am scăpat. Păcat de ciocolată! Oare cum s-or fi măncănd? Trebuie să-i văd şi pe alţii!

×
Subiecte în articol: divertisment