x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Bucătar de rezervă

Bucătar de rezervă

de Veronica Bectas    |    22 Oct 2008   •   00:00

Nimic nu poate fi comparat cu minunatul miros al roşiilor tăiate, amestecate cu bucăţele de ardei gras şi pătrunjel proaspăt tocat, bine sărate, puse la borcane pentru ciorbiţele şi mâncărurile de peste iarnă.

Aprovizionare pentru iarnă. Alergătură, mâini lungite de greutăţile cărate, umeri aduşi, dar şi satisfacţii! Nimic nu poate fi comparat cu minunatul miros al roşiilor tăiate, amestecate cu bucăţele de ardei gras şi pătrunjel proaspăt tocat, bine sărate, puse la borcane pentru ciorbiţele şi mâncărurile de peste iarnă. În bucătărie te învăluie mirosul roşiilor cărnoase cu bobiţe pline de zeamă, mirosind a apă şi a soare. Pătrunjelul se luptă încercând să acopere mireasma ardeilor, care nu se lasă mai prejos. Timp pierdut? Nici vorbă! Se prepară repede şi îşi păstrează şi vitaminele, dar şi gustul delicios. Să nu mai vorbim că este mult mai ieftin şi natural.

×
Subiecte în articol: divertisment