x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Bucătar de rezervă

Bucătar de rezervă

de Veronica Bectas    |    17 Dec 2008   •   00:00

Oameni care se agită, caută, înhaţă produsele dorite din magazine. Toate pentru masa de Sărbători. Dar am observat că la standurile cu produse semipreparate fără carne, deci de post, erau chiar rafturi goale.



În unele locuri trei-patru cumpărători îşi disputau un produs. Le dau dreptate! Mai ales tinerilor şi celor care nu prea au timp să gătească. O fasole fără carne poate căpăta un gust deosebit, dacă acasă îi adaugi o ceapă înăbuşită în puţin ulei şi un căţel de usturoi pisat.
Dacă pui alături de fasolea dreasă şi un gogoşar, e delicioasă!
Şi pentru că e post, un morcov ras, ţelină felii subţiri, ardei gras cubuleţe şi felii mai groase de ceapă, toate înăbuşite 10 min. în ulei încins, la foc mic, apoi stropeşti deasupra nişte oţet de mere după gust, face minuni.

×
Subiecte în articol: divertisment