x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Bucătar de rezervă

Bucătar de rezervă

de Veronica Bectas    |    11 Feb 2009   •   00:00

E perioada cea mai păcătoasă, din punctul de vedere al preparării mâncărurilor. Nici n-ai mai mânca ceva mai consistent, dar nici n-ai re­nunţa la o friptură la grătar.



Până şi cu murăturile sunt probleme, în sensul că au cam rămas pe fundul borca­nelor şi nu mai simţi nici un zvâc pentru ele. La friptură faci o salată, dar par­că după regi­mul impus, cu baza pe salate, parcă nu mai merge. Acum cred că este se­zo­nul supelor şi budincilor. Ce, nu sunt hrănitoare? Unele nu au şi car­ne? La astea merge o salată! Au şi brân­zică, ouţe, morcovei, vărzică şi poţi pune multe altele în ele pentru un fel de bază. Cu o supă şi o felie zdra­vănă de budincă, alături de o sa­lată verde, este gata o masă delicioa­să. La desert, o felie subţirică de bu­dincă de tăiţei cu nuci, stropită numai puţin cu un topping de ciocolată, face rău? Nici vorbă!

×
Subiecte în articol: divertisment