E perioada cea mai păcătoasă, din punctul de vedere al preparării mâncărurilor. Nici n-ai mai mânca ceva mai consistent, dar nici n-ai renunţa la o friptură la grătar.
Până şi cu murăturile sunt probleme, în sensul că au cam rămas pe fundul borcanelor şi nu mai simţi nici un zvâc pentru ele. La friptură faci o salată, dar parcă după regimul impus, cu baza pe salate, parcă nu mai merge. Acum cred că este sezonul supelor şi budincilor. Ce, nu sunt hrănitoare? Unele nu au şi carne? La astea merge o salată! Au şi brânzică, ouţe, morcovei, vărzică şi poţi pune multe altele în ele pentru un fel de bază. Cu o supă şi o felie zdravănă de budincă, alături de o salată verde, este gata o masă delicioasă. La desert, o felie subţirică de budincă de tăiţei cu nuci, stropită numai puţin cu un topping de ciocolată, face rău? Nici vorbă!