x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Cel mai mare mall din zona Moldovei

Cel mai mare mall din zona Moldovei

05 Ian 2008   •   00:00

Cu puţin timp in urmă, Bacăul a devenit proaspăt "proprietar" al complexului comercial Arena Mall, cel mai mare şi totodată al cel mai modern shopping center din zona Moldovei.

Cu puţin timp in urmă, Bacăul a devenit proaspăt "proprietar" al complexului comercial Arena Mall, cel mai mare şi totodată al cel mai modern shopping center din zona Moldovei. Situat central, pe Bulevardul Ştefan cel Mare, Arena Mall are o suprafaţă de 31.500 mp şi oferă peste 100 de magazine cu branduri naţionale şi internaţionale, un food court de 600 de locuri, precum şi cea mai mare zonă de distracţii din Bacău. "Arena Mall nu este doar un centru comercial, este un oraş in miniatură. Complexul are un concept deosebit, permiţănd clienţilor să se relaxeze şi să se simtă ca intr-o vacanţă. După cum ii spune şi numele, mall-ul are forma unei arene, cu un design modern ce permite accesul uşor in toate punctele de atracţie ale mall-ului. Mai mult decăt atăt, Arena este singurul mall din Romănia care are o biserică in interior unde se pot face inclusiv cununii religioase şi botezuri. Pentru continuarea petrecerii, la un etaj mai sus există şi un restaurant", a spus Ovidiu Budeanu, preşedinte Arena Mall.

 

 

Oferta

Peste 70.000 de vizitatori din Bacău şi oraşele din apropiere sunt aşteptaţi in fiecare săptămănă la Arena Mall. Complexul comercial va pune la dispoziţia vizitatorilor diverse posibilităţi de petrecere a timpului liber şi oferă o gamă variată de servicii, magazine de obiecte vestimentare, cosmetice, bijuterii, spaţii de joacă pentru copii, farmacii, electronice şi multe altele. Tot la dispoziţia vizitatorilor vor fi şi cele 1.000 de locuri de parcare.

×
Subiecte în articol: mall arena mall