x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Chiuvete speciale

Chiuvete speciale

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    11 Dec 2008   •   00:00

OBIECTE APARTE CU ACCESORII INCLUSE
Mai ţineţi minte suportul acela cadru din metal prins pe perete, pe care se sprijinea chiuveta? Funcţiunea acestuia era una dublă: de susţinere a vasului de chiuvetă şi de suport pentru prosoape. Un proiect interesant ce aminteşte de acesta a fost lansat de compania Colbam. Anume proiectul B.I.P ( "bring into play" ), respectiv o colecţie aparte de chiuvete. Le-am considerat aparte pentru că sunt produse care reuşesc să înglobeze într-unul singur mai multe funcţiuni.



ACCESORII INTEGRATE
Plan de susţinere, cuva propriu-zisă, etajeră şi suport pentru prosoape, toate într-un singur obiect. Colecţia include aşadar produse/obiecte care transformă în mod radical ideea de accesorii pentru zona de baie. Noua linie s-a născut la fel ca multe alte idei bune după un îndelung studiu al materialelor şi în particular al mineralelor compozite şi a răşinilor, atât de des evocate în ultima vreme când vine vorba despre producţia de mobilier.

Rezultatul este o linie de obiecte având un design modern şi captivant, propuse în diverse culori ceea ce-l face atractiv pentru publicul tânăr.

MATERIA PRIMĂ
Materialul folosit la producţia acestei linii, un polimineral nu este numai solid şi rezistent, ci este şi extrem de ductil. Este compus din polimetilmetacrilat şi hidroxid de aluminiu. Poate fi combinat cu metalul, este igienic, plăcut la atingere, nu are nici miros şi nici gust, este pur biologic fiind considerat cel mai igienic material dintre cele folosite pentru amenajări. Produsele din această gamă sunt realizate dintr-o singură placă de polimineral, care prin prelucrare dă viaţă unui tot unitar ce uneşte, cu un efect estetic interesant, numeroasele avantaje ale unui material igienic, robust, rezistent şi impermeabil.

×