x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul CM de karate tradiţional de la Belgrad a fost amânat din cauza epidemiei de gripă porcină

CM de karate tradiţional de la Belgrad a fost amânat din cauza epidemiei de gripă porcină

25 Noi 2009   •   00:00

Vicepreşedintele Federaţiei Române de Karate Tradiţional şi preşedinte al clubului CS Enpi Iaşi, Constantin Adăscăliţei, a declarat azi, că ediţia din acest an a Campionatului Mondial a fost amânată din cauza epidemiei de gripă porcină.

"Federaţia Română de Karate Tradiţional a fost înştiinţată că în acest an Campionatul Mondial de Karate Tradiţional a fost amânat din cauza gripei porcine. Competiţia, destinată tuturor categoriilor de vârstă, de la copii şi până la seniori, trebuia să aibă loc în perioada 27-29 noiembrie 2009, la Belgrad, în Serbia. În aceste condiţii, întrecerea a fost programată pentru perioada 14-16 mai 2010", a spus Adăscăliţei.

Oficialul FR de Karate Tradiţional a adăugat că pentru sportivii români participarea la această competiţie ar fi fost un bun prilej să obţină noi medalii. "Oficialii forului internaţional au luat decizia amânării într-o reuniune de urgenţă, pentru că exista riscul îmbolnăvirii sportivilor cu virusul gripei noi. Nu este o veste tocmai bună pentru noi, deoarece pentru sportivii noştri participarea la aceste mondiale ar fi fost un bun prilej să obţină noi medalii, iar o parte dintre tinerii karateka ar fi participat pentru prima dată la o competiţie de un asemenea nivel", a explicat Constantin Adăscăliţei.

×
Subiecte în articol: IT