x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Codaşii "Rabla". Audi, Lada, Honda şi Mazda au vândut, împreună, nouă maşini

Codaşii "Rabla". Audi, Lada, Honda şi Mazda au vândut, împreună, nouă maşini

03 Iun 2009   •   00:00

Dacă Dacia este câştigătorul detaşat al programului "Rabla", cu 1.731 de maşini vândute iniţial şi un total de 5.693 de maşini vândute, atins în urma redistribuirii cotelor, există şi "învinşi" în această cursă, producători auto care au vândut mult sub aşteptări sau chiar deloc.



Este cazul Audi, care, potrivit datelor de la Administraţia Fondului de Mediu, citate de Ziarul Financiar, nu a vândut nicio maşină în programul Rabla. Urmează Lada, care a vândut doar o maşină din cele două repartizate în program, şi Honda care a vândut cele două maşini cu care fusese cotată. Nici Mazda nu s-a prezentat mai bine în prima etapă a prgramului, reuşind să vândă şase maşini din cele 366 disponibile.

Pe locuri superioare se clasează Citroen, Ford şi Skoda cu 63, 618 şi respectiv 857 de maşini vândute în casdrul programul Rabla. Grupul Renault-Nissan România a ocupat locul doi în acest top al vânzărilor, reuşind să vândă 60% din maşinile intrate în program, respectiv 1040.

Etapa a doua a programului începe după 10-15 iunie şi s-ar putea aplica şi pentru autoutilitare. Mai mult, un proprietar ar putea cumpăra şi mai multe maşini în cazul în care ar duce la REMAT mai multe autovehicule.

antena3.ro

×
Subiecte în articol: auto